www.imotube.ro, primul site de anunturi imobiliare video din Romania, se prezinta!

Timisoara - 19 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Din decembrie 2007 www.imotube.ro poate fi folosit de toti cei care doresc sa vanda sau sa cumpere un imobil in Timisoara.

www.imotube.ro, primul site de anunturi imobiliare video din Romania, se prezinta!

Ce este www.imotube.ro
www.imotube.ro este un concept nou pentru piata imobiliara din Romania si inseamna realizarea unui film de prezentare pentru imobilele scoase la vanzare si publicarea acestui film pe pagina de internet www.imotube.ro.

www.imotube.ro a fost lansat in data de 16 decembrie 2007 si reprezinta un mijloc de promovare rapid si ieftin pentru cei care vand, iar pe cei care doresc sa cumpere un imobil, imotube.ro ii ajuta sa economiseasca timp, acestia pot vizualiza filmul pe www.imotube.ro dupa care pot vizita doar imobilele care sunt pe gustul lor.
Aceste caracteristici sunt foarte bine surprinse si in declaratia domnului Razvan Patrascioiu, Managing Director la imotube.ro:
« Prin lansarea www.imotube.ro speram sa grabim procesul de vanzare pentru toti cei care doresc sa vanda un imobil in Timisoara si sa-i ajutam pe cei care cumpara sa faca, in cel mai scurt timp posibil, alegerea cea mai buna. »

Ce nu este imotube.ro
www.imotube.ro nu este o agentie imobiliara. Toate detaliile in legatura cu vanzarea imobilelor prezentate pe www.imotube.ro sunt stabilite direct intre vanzator si cumparator. www.imotube.ro nu percepe comision pentru vanzarile realizate ca urmare a anunturilor prezente pe site.

Cum functioneaza:
Cei care doresc sa publice un film de prezentare pe www.imotube.ro contacteaza echipa Imotube prin telefon sau e-mail, se stabileste o vizita de filmare la imobilul scos la vanzare iar dupa ce materialul filmat este prelucrat anuntul video apare pe site. Totul se intampla in mai putin de 24 de ore fara nici un efort din partea proprietarului imobilului.

Despre markand

www.imotube.ro este primul site de anunturi imobiliare video din Romania.
mobil: 0726.198.939
fix: 0356.805.797

contact@imotube.ro