Câteva sfaturi vestimentare și idei de ținute! Rochii de seara si pantofi dama ieftini pentru acest sezon

BUCURESTI - 5 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

E vremea reducerilor! Îți plac vestele de blană, însă ai vrea să găsești veste dama ieftine ? Ți-ai dori o mulțime de pantofi și vrei să găsești pantofi dama ieftini ?

rochii de seara, pantofi dama ieftini, veste dama ieftine

rochii de seara, pantofi dama ieftini, veste dama ieftine

 “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.” 

Marilyn Monroe

Mai jos ai câteva idei de ținute pentru evenimente speciale și locurile unde poți găsi rochii de seara, veste dama ieftine și pantofi dama ieftini. În plus, îți vom da câteva sfaturi despre cum să alegi dintre modelele de rochii de seara de pe piață și cum să le asortezi.

Croiul este cel mai important atunci când alegi să porți rochii de seara. Pentru a alege rochia de seara perfectă trebuie să te cunoști. Adică să îți cunoști atât calitățile fizice, cât și imperfecțiunile. De exemplu, dacă ai mai mulți centimetri în talie nu încerca o rochie foarte strâmtă, va arăta inestetic. Încearcă unul dintre modelele de rochii de seara drepte, confectionate din materiale prețioase precum catifeaua sau mătasea. Poartă rochii scurte dacă ai picioarele tonifiate și subțiri. Acceptă-ți defectele și transformă-le în calități. Doar așa vei arăta bine întotdeauna. În plus, unei rochii de seara i se potrivește o pereche de pantofi dama ieftini moderni și comozi de pe SevenShop.ro .

Ce culori să alegi? Negrul este, cu siguranță, o alegere sigură pentru aproape orice eveniment al zilei. Însă dacă îți dorești să fii în pas cu moda trebuie să încerci și altceva. Alege o rochie roșie și poart-o cu o pereche de pantofi negri sau bej. Verdele smarald este, de asemenea, o culoare în tendințe. Poți construi un outfit complet în această culoare, însă ai grijă să nu exagerezi cu accesorizarea. În magazinul online SevenShop.ro poți găsi pantofi dama ieftini pentru toate gusturile. Încearcă acum!

Ai grijă și cu accesoriile! Alegerea accesoriilor potrivite poate salva o ținută. Însă tot așa accesoriile nepotrivite pot ruina o ținută bună. Nu miza pe supra-accesorizare dacă nu ești sigură de ținuta ta. Dacă porți unul dintre modelele de rochii de seara alege o vestă de blană pentru a întregi ținuta. Nu este nevoie de foarte multe bijuterii pentru o ținută reușită. Zenda.ro îți oferă veste dama ieftine cu care să creezi ținute superbe, iar super pantofi dama ieftini poți găsi pe SevenShop.ro.

Nu uita că este luna prețurilor extrem de avantajoase, așa că merită să aduci câteva lucruri noi în garderoba ta!