Email Marketing-ul și comunicarea la nivel mondial

Constanta - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Email Marketing -ul reprezintă soluția de marketing direct cunoscută de către fiecare utilizator de online la nivel mondial. Companiile de orice tip recunosc această modalitate de promovare ca fiind o sursă ușoară și rapidă de informare. Dacă în urmă cu minim 5 ani, mesajele promoționale trimise prin email erau considerate de tip SPAM (mesaje nedorite), în situația actuală sunt acceptate ca o forma de comunicare ce înlocuiește pe alocuri presa informativă.

Oamenii de marketing caută în permanență variante noi  de abordare prin intermediul acestui sistem, de la abordarea strict profesională,  rigidă, până la abordarea amicală, amuzantă, lejeră, din punct de vedere al exprimării.

Piața de email marketing s-a extins, piața concurențială fiind într-o permanentă dezvoltare, conducând la nevoia de implementare a unor noi soluții în rândul celor care oferă acest tip de serviciu.

Platforma de transmisie dezvoltată intern de către compania noastră oferă soluții de: transmitere volume mari indiferent de destinație, transmitere către orice provider de email (yahoo, gmail, hotmail, etc), sistem blocare și filtrare adrese inexistente sau eronate, raportare detaliată (markeri precum: sent ok emails, blocked emails, deffered emails, bounced emails, open unique emails, external clicks, forms opened, etc), analiză automată a randamentului campaniei și soluții de creștere a rezultatelor.

Începând cu 1 martie 2013 am deschis două noi desținații în Europa, și anume Franța și Marea Britanie, completând astfel lista clienților noștrii din Italia, Turcia, Elveția, Polonia, Suedia, Norvegia, Belgia, Ungaria și Finlanda. La nivel global ne adresăm de asemenea companiilor din sectorul B2B (Business to Business) din Statele Unite ale Americii și Canada.

Avem ca scop, pe parcursul anului 2013 să adaugăm bazelor de date existente și adrese din alte state europene. De asemenea, după jumătatea anului vom extinde portofoliul de servicii cu soluții integrate de comunicare online.

Consultanții noștrii vă stau mereu la dispoziție pentru oferte de promovare și pentru a vă recomanda soluții de marketing eficient.

 

 Marketing Office, companie de marketing direct, specializată pe piața internațională, oferă soluții de promovare prin email, fax și SMS, precum și consultanță gratuită în ceea ce privește promovarea în mediul online și îmbunătățirea sistemului de marketing al companiilor.

Compania noastră acordă un interes sporit promovării la nivel internațional în scopul susținerii afacerilor cu capital integral românesc oriunde în lume.