GRATUIT! Sună acum la 0722 784 922 pentru a cere sesiunea ta CADOU de consiliere în creșterea vânzărilor prin marketing profitabil.

BUCURESTI - 18 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Descoperă cel puțin trei căi noi de promovare eficientă, care se pot aplica ușor și imediat, pentru a atrage mai mulți oameni, care să cumpere produsele sau serviciile tale.
După 16 ani de experiență, în care testele au demonstrat ce funcționează și ce consumă inutil resursele prețioase, ai ocazia unică să folosești și tu soluțiile pentru care alții au plătit onorarii considerabile.

4
Consiliere gratuita

Consiliere gratuita

 „Nu am cuvinte să vă mulțumesc! Dacă informația înseamnă putere, apoi atunci am devenit datorită ei, puternic… am crezut că mă opresc când am văzut exemplele despre contabilitate. Dar apoi am văzut cât de bine se potrivesc sfaturile la situația mea. Am remarcat o chestie de bun simț, faptul că nu amintiți aproape deloc de bani, ci de modalitatea de a face bani… " 

Carol C.

Marketingul poate fi simplu. De aceea, mulți cred că se pricep și aplică după ureche ceea ce cred ei că funcționează. Apoi eșuează...

Numai că adevărul este crud și te privește direct: Google și Facebook tocmai au recunoscut că 56,1% din banii încasați pentru publicitate online au fost, de fapt, risipiți de cei care s-au promovat prin intermediul lor.

De ce? Cum a fost posibil așa ceva?

Află GRATUIT într-o sesiune de consiliere dedicată creșterii vânzărilor tale, sunând la 0722 784 922. Dacă nu prinzi linia, înseamnă că ți-a luat-o înainte altcineva. Nicio problemă: trimiți SMS și te va apela consilierul care se eliberează primul.

De ce facem asta?

Cele 317 articole de aici oferă, tot GRATUIT, soluții, analize, exemple concrete și idei de succes, aplicate de clienți pentru a-și crește vânzările. Așa descoperă cei care au nevoie că pot găsi sprijin în momente de cumpănă.

Este important să ai la îndemână o alternativă de încredere, pe care alții au contat deja, când au vrut să folosească strategii , metode și instrumente de marketing testate, cu rezultate măsurabile și demonstrate.

Cauți awareness? Nu te putem ajuta! Vrei GRP? Alții se pricep mai bine decât noi. Aici găsești doar consiliere pentru creșterea profitabilă a vânzărilor. Acea creștere care să-ți aducă beneficii rapide și repetabile, în mod sistematic.

Mergi direct la țintă. Obiectivul este  să te convingi că poți obține valoare, chiar și prin consiliere primită GRATUIT și fără obligații.

Dacă recomandările gratuite își vor demonstra eficiența, vei vrea mai mult... sau, cel puțin, vei recomanda și altcuiva această soluție... sau măcar unul din zece oameni încântați o va face!

Fii pe pace, riscurile ni le asumăm noi, integral. Ceea ce-ți vom oferi în sesiunea de consiliere este deja testat în practică, nu costă nimic în plus, față de ce faci deja și este perfect adaptat situației tale. În plus, tu decizi dacă aplici ceea ce-ți recomandăm, GRATUIT.

Sună acum la 0722784 922 și cere sesiunea ta de consiliere, disponibilă GRATUIT, doar azi! De luni, revenim la onorariile normale. Ia-ți cadoul de Crăciun și crește-ți vânzările, folosind tehnici și idei testate de întreprinzători cu succes în afaceri !