Pentru România – filmul care aduce războinicii daci în zilele noastre

BUCURESTI - 25 septembrie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Doi războinici daci ajung în prezent şi descoperă o Românie care îi pune pe gânduri. Intriga filmului regizat de Andrei Bărbat îi poartă pe protagonişti într-o călătorie plină de adrenalină, la finalul căreia soarta României va fi schimbată pe veci.

Pentru Romania Film

Pentru Romania Film

O echipă ambiţioasă de tineri a realizat o producţie cinematografică inedită, care îşi doreşte să împletească istoria cu evenimente din prezent, într-o aventură ce abundă în efecte speciale, pilde şi intrigi politice. “Pentru România” prezintă scene de luptă care se desfăşoară de la Otopeni până în Londra şi din Bucureşti până la Sarmizegetusa. Întreaga acţiune se învârte în jurul ideii principale de patriotism , de a-ţi iubi ţara şi a lupta până la capăt pentru a o pastra, de a lupta pentru ţara ta.

 

“Prin filmele şi proiectele pe care le facem ne propunem să oferim publicului un alt tip de cinema: un cinematograf cu filme pentru publicul de toate vârstele şi nu unul adresat festivalurilor de premii în care publicul este select şi restricţionat”, au declarat reprezentanţii Dacron Productions, cea care se află în spatele lungmetrajului.

 

Din distribuţie fac parte: Andrei Bărbat (cel care semnează şi scenariul şi regia lungmetrajului), Alexandru Şinca, Silvana Şorop, Mădălin Alexandru Negoiţă, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurenţiu Dima.

 

Avanpremiera filmului va avea loc pe 04 octombrie la Qreator by IQOS. Alături de presa de specialitate şi de bloggerii invitaţi, la eveniment va participa în calitate de MC şi Radu Valahu, supranumit braţul de fier al României, cel mai puternic om din România.

 Premiera filmului va avea loc astfel:

 

    Bucureşti: 5 octombrie - Cinema Europa şi Cinema GlendaleTârgu Mureş: 11 octombrie - Cinema ArtaPetroşani: 11 octombrie - Cinema VictoriaCaransebeş: 11 octombrie - Cinema LunaReşiţa: 11 octombrie - Cinema DaciaSlatina: 25 octombrie - Cinema SlatinaPiteşti: 8 noiembrie - Cinema TrivaleSfântu Gheorghe: 29 noiembrie - Cinema Arta Művész Mozi by Cityplex

În plus, pe 7 Decembrie, “Pentru România” va fi disponibilă pe platforma Vimeo On Demand, atât pentru români, cât şi pentru spectatorii din străinătate, pelicula fiind subtitrată în limba engleză.

Puteţi urmări trailerele oficiale ale filmului aici:

https://www.youtube.com/watch?v=WIJLRDsiA-c

https://www.youtube.com/watch?v=z7SUMVzki4Q

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/FilmPentruRomania/

Despre Dacron Productions :

Dacron îşi propune să inspire un public cât mai numeros cu producţiile cinematografice realizate într-un stil propriu, inconfundabil, să aducă în faţa spectatorilor filme inspiraţionale, poveşti epice, aventură şi acţiune, conştientizare cu privire la subiecte sociale. Echipa de producători e formată din 4 tineri pasionati de ceea ce fac. La vârsta de 23 de ani, ei au deja experienţa realizării a două lungmetraje. “Ne dorim să oferim publicului, prin producţiile noastre, un subiect care să-I pună pe gânduri, să-i inspire. SUA are Hollywood, India are Bollywood, Japonia are anime-uri, Coreea de Sud are K-Drama, România ce are? Prin Dacron, vrem să fim parte din răspuns”, spune Andrei Bărbat, directorul Dacron Productions.

Mai multe detalii:

 http://dacron.ro/index.html

https://www.facebook.com/DacronFilm/

Taguri: filmRomaniaDaciaromandacronpentru romaniapatriotism