Îngrijirea aparatului dentar la vârstă adultă

Targoviste - 29 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate


Alinierea dinților este un factor decisiv în frumusețea zâmbetului nostru, iar în clinica stomatologică Etiquette Medical Center medicii își vor da toată silința ca tratamentul dvs. să iasă perfect îndiferent de vârsta la care decideți ca este timpul pentru o îmbunătățire.

aparat dentar targoviste

aparat dentar targoviste

 Durata tratamentului ortodontic variază în funcție de fiecare caz stomatologic, de problemele pe care ar trebui să le corectăm, această perioadă fiind de la 6 luni, în cazul problemelor ușoare ce implică doar aliniera dinților, la 2 ani, vorbind despre cazuri mai complexe.  

Doctor Anca Nenovici medic specialist în ortodonție la clinica Etiquette Medical

Te-ai gândit vreodată la aparatul dentar la vârsta adultă?

Este foarte posibil să-ți pui aparat dentar la vârsta adultă și vrem să-ți spunem de ce. Adulții care poartă aparat dentar pot avea dinți drepți, sănătoși și un zâmbet frumos.

Tratamentul cu aparat dentar la adulți este adesea ocolit din cauza lipsei de informare corectă pe această temă.

De cele mai multe ori, adulții se ghidează după o serie de idei preconcepute care sunt eronate, considerând că acest tratament ortodontic este realizat exclusiv în cazul copiilor și a adolescenților.


Aparatul dentar Târgoviște poate fi soluția ideală, la orice vârstă, dacă te confrunți cu unele probleme dentare:

- Dinți care au crescut într-o poziție incorectă

- Dificultăți masticatorii

- Alinierea greșită a maxilarului

- Dinți cu mari spațieriDinți înghesuiți, intercalați

 

Produse indicate pentru ingrijirea orală a aparatului ortodontic:


Pastă de dinți cu fluor – Această este un component care îndepărtează placa bacteriană rămasă printre dinți, elimină formarea tartrului, împiedică demineralizarea și curăță aparatul dentar.

Aici este recomandată utilizarea unei periuțe cu peri moi și, mai ales, este indicat ca intensitatea periajului să fie una moderată, fără a se apăsa tare pe brackeții aparatului. Un periaj agresiv cu o periuță cu peri tari pot deteliora aparatul, așa că trebuie să te speli pe dinți cu mai multă grijă.

Pentru aparatele dentare fixe care au brakeți și sârme conectoare este recomandat ca fiecare element în parte să fie periat cu grijă și rabdare cu o ușoară insistență în zona șuruburilor de fixare dintre ele.

 

Ața dentară - Tipurile de zone interdentare se pot curăța cu ajutorul aței dentare, care permite utilizarea ei în locurile greu accesibile din cavitatea orală. Folosirea acesteia se face rupând o bucata de cca. 30 de cm pe care o înfășurați în jurul degetelor arătătoare și cu mișcîri ușoare scoateți resturile alimentare râmase între dinți.

 

Apă de gură - La finalul periajului este indicat să vă clătiți cu apă de gură sau cu un duș bucal. Această ultimă procedură elimină chiar și cele mai mici resturi alimentare care ar putea rămâne prinse între dinți și aparatul dentar Târgoviște. Un ton bonus la acest lucru este , împrospătarea respirației și reducerea riscului de apariției a plăcii bacteriene și a tartrului.

 

Tratamentul cu aparat dentar Târgoviște va avea un efect pozitiv asupra trăsăturilor faciale, îmbunătățind simetria prin mutarea dinților și/sau a maxilarelor în poziții corecte. Vă așteptăm în clinica Etiquette Medical Center pentru a decide împreuna ce anomalie trebuie tratată și ce tip de aparat dentar vi se potrivește.

 

 

Contact:

Calea Domnească 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata