Scapă de proteza mobilă. Implant dentar Baia Mare

Baia Mare - 23 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Există avantaje clare ale traiului în lumea modernă. Unul dintre acestea, din perspectiva sănătății orale și emoționale, este posibilitatea de a trăi fără stigmatul și provocările aferente lipsei dinților.

.

.

 Scopul nostru este de a-ți oferi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație. 

iDentify

Sute de milioane de oameni, de toate vârstele, au pierdut unul sau mai mulți dinți și se așteaptă ca acest număr să crească în timp.

Dar știința ține pasul cu schimbările și aduce constant inovații menite să înlocuiască cât mai bine dinții, diverse modalități de a obține restaurări cu aspect și comportament cât mai naturale, pentru toate categoriile de vârstă și diversele situații clinice.

Cu toate acestea, procedura standard de implant nu este întotdeauna viabilă sau convenabilă din punct de vedere fizic. În această situație, procedura de implant dentar total poate fi o soluție mai bună.

 

Implant dentar total

Sistemul de implant dentar Baia Mare pentru toată gura este o metodă minim invazivă de a realiza o lucrare protetică  folosind doar patru implanturi sau șase implanturi pentru a susține o arcadă completă (superioară sau inferioară).

Fast&Fixed este cel mai utilizat sistem de implant dentar total, utilizat și de către clinica iDentify, care vă permite să aveți o dantură completă fixă, cu minimă invazivitate.

Cel mai important beneficiu al Fast&Fixed este că întreaga procedură se efectuează într-o singură zi, în cadrul clinicii iDentify: extracții, inserarea implanturilor și protezare temporară.

 

Principalele caracteristici ale conceptului de tratament Fast & Fixed

Este conceput pentru edentație totală a unei arcade sau a ambelor, ca stare curentă sau iminentă;

Acest concept de tratament folosește 6 implanturi la nivelul maxilarului și 4 implanturi la nivelul mandibulei;

Se utilizează mai multe tipuri de implanturi, dintre care unele mai lungi, inserate înclinat, proiectate special pentru: evitarea grefelor osoase extinse (frecvent necesare în zona posterioară a maxilarelor), evitarea sinusului maxilar sau leziunii nervului alveolar inferior și o bună stabilitate primară, prin creșterea suprafeței de osteointegrare;

Este realizată, în aceeași zi, protezarea provizorie, prin încărcarea imediată a implantului;

Pentru restaurarea definitivă se folosește o proteză fixată pe implanturile inserate.

Implementarea tratamentului ce are o parte de implantologie și una de protetică și tehnică dentară necesită o echipă multidisciplinară cu experiență în astfel de tratamente;

Fast & Fixed implică utilizarea unor materiale, componente și instrumente specifice, ale Bredent Medical, unele dintre ele dezvoltate special pentru acest concept, cum ar fi implanturile cu dimensiuni și angulații specifice și bonturile protetice.

Conceptul Fast&Fixed ar putea fi potrivit pentru tine! Această tehnică folosește implanturi dentare inserate strategic, care permit plasarea sigură și permanentă a unei lucrări protetice complete. Beneficiază și tu de implant dentar Baia Mare și vei putea vorbi clar și vei putea gusta mâncărurile preferate, fără teamă că lucrarea poate aluneca.

Fast&Fixed este o metodă eficientă din punct de vedere al costurilor, minim invazivă, pentru a restabili funcția danturii și a îți reda încrederea care vine odată cu zâmbetul tău frumos. Cea mai bună parte? Vei pleca din clinică cu o proteză fixă, într-o singură zi de tratament!

Nu numai că tehnica Fast&Fixed redă frumusețea zâmbetului, dar ajută la prevenirea pierderii osoase.

Menținerea zâmbetului, după tratament, este la fel de simplă ca întreg conceptul: periajul de două ori pe zi și păstrarea unui program regulat de întreținere orală, prin consulturi regulate la echipa ta dentară preferată.

 

iDentify te așteaptă cu soluții moderne de implant dentar Baia Mare, pentru zâmbete perfecte!

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata