Stomatologie Baia Mare - unde îți poți tratata cu succes problemele stomatologice?

Baia Mare - 3 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cauţi stomatolog Baia Mare? La iDentify găsești o echipă specializată, gata să te ajute să îți rezolvi orice problemă dentară!

Stomatologie Baia Mare - Clinica iDentify

Stomatologie Baia Mare - Clinica iDentify

 Scopul nostru este de a-ți oferi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.  

Clinica iDentify

Cei care apelează la clinica iDentify au parte de medici specializați pe fiecare ramură a stomatologiei, pregătiți pentru a ajuta pacienții în rezolvarea problemelor stomatologice cu care se confruntă.

iDentify oferă într-un spaţiu relaxant şi elegant toate specializările importante din stomatologie garantând tuturor pacienţilor servicii de înaltă calitate prin sistemul integrat şi eficient de tratament.

Serviciile disponibile în cadrul clinicii iDentify – stomatologie Baia Mare sunt: Implantologie, Pedodonție, Parodontologie, Protetică, Endodonție, Radiologie, Terapia Cariilor, Estetică Dentară.

La noi, cazurile sunt abordate în funcție de problemele fiecăruia. În cadrul primei vizite, înainte de consultația inițială, cu permisiunea pacientului sunt solicitate informații privind starea generală de sănătate, întocmindu-se o fișă de observație legate de istoricul bolilor, medicația și intervențiile chirurgicale anterior realizate.

În etapa de consultație, medicul stomatolog analizează starea de sănătate a danturii pacientului, prezentându-le în paralel pe un monitor atașat imagini preluate cu camera intraorală. Suplimentar, li se pot recomanda și alte investigații, după caz.

În urma consultației, medicii le pot întocmi pacienților un plan de tratament individualizat, explicându-le etapele acestuia, durata și costul aferent. Astfel, aceștia pot beneficia de cea mai avantajoasă variantă de tratament.

La iDentify – stomatologie Baia Mare, indiferent de complexitatea tratamentelor realizate vă asigurăm că vă veți simți relaxați și veți avea cea mai bună experiență din momentul în care intrați pe ușă. Recepții plăcute, primitoare, confortabile, cu reviste, o atmosferă calmă și echipe pline de compasiune, care te vor ajuta să te simți relaxat.

Misiunea iDentify este să ofere îngrijiri stomatologice de înaltă calitate și educație pentru pacienți, pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii. De asemenea, se străduiesc să ofere o experiență plină de compasiune, într-un mediu modern și relaxant, prin intermediul celor mai noi tehnologii dentare și facilități de relaxare. 

Ce ne reprezintă pe noi? Clinica iDentify – stomatologie Baia Mare:

Suntem dedicați tratării oamenilor, nu numai a dinților.

Suntem etici. Credem că pacienții noștri ar trebui tratați cu onestitate, corectitudine și cu cel mai mare respect. Respectăm toate regulile de confidențialitate.

Suntem înțelegători. Compasiunea și îngrijirea stomatologică de calitate merg mână în mână, de aceea ne străduim să facem tot ce putem pentru a ne asigura că pacienții noștri vor primi ambele.

Medicii clinicii iDentify sunt deschiși pentru toate întrebările pe care le aveți, pentru a vă ajuta să înțelegeți recomandările de tratament oral, fiecare opțiune cu avantajele și dezavantajele acesteia. De aceea, este important ca, comunicarea dintre medic și pacient să existe.

Sfaturi utile de la clinica iDentify – stomatologie Baia Mare :

De ce să amâni problemele dentare, care se pot agrava în timp, doar pentru că te temi?

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la ameliorarea oricăror anxietăți pe care le-ați putea avea cu privire la tratamentul stomatologic:

- Rezervați o programare de dimineață, astfel încât să nu vă faceți griji toată ziua;

- Nu uitați că prima întâlnire este doar o consultație; puteți discuta totul cu dentistul înainte de tratament;

- Vorbește cu familia și prietenii despre experiențele lor pozitive la dentist.

 

Apelează cu încredere la o clinică stomatologică care îți poate oferi tratamente dentare fără frică și durere!


Stomatologie Baia Mare - Cele trei locații în care ne desfășurăm activitatea stomatologică sunt:

1. Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramureș – CLINICA NOUĂ

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

2. Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramureș

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

3. Strada Tineretului 9-11, Târgu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata