YTS Dental View Oradea - O nouă viziune a radiografiilor tale

Oradea - 28 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica medicală YTS Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România (opt centre în Bucureşti şi unul în Oradea) se angajează, pe mai departe, în oferirea, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie şi a specialiştilor cu înaltă expertiză, de servicii imagistice superioare.

radiologie dentara

radiologie dentara

 Specialiştii care lucrează în acest centru ştiu că avantajul adus de radiologia digitală a ultimilor ani umple în mod fericit insuficienţa radiologiei clasice, pe film, incapacitatea radiologilor de a vizualiza în mod superior detaliile imaginilor captate.  

Specialiştii radiologi ai centrului YTS Dental View Oradea

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) se găşeşte în dotarea tuturor unităţilor de radiologie dentară ale companiei YTS - Dental View din Bucureşti şi Oradea, calitatea in-formaţiilor radiologice obţinute prin folosirea acestei tehnologii de ultimă generaţie fiind excepţională.

Centrul din Oradea (Str. Republicii 30, Centrul Comercial Crișul, parter) - Radiografie dentară se bucură, deci, şi el, de acest echipament avansat, specialiştii unităţii putând garanta un serviciu de o înaltă calitate atât pacienţilor locali cât și celor din împrejurări.

 

Câte ceva despre Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (Cone Beam Computed Tomography)

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie de ultimă generaţie în domeniul de radiologie dentare, ce permite vizualizarea în plan tridimensional a zonelor scanate.

Folosind un fascicul conic de raze X, scanerul CBCT are nevoie de o unică rotaţie în jurul pa-cientului pentru a prelua sute de imagini ale zonei de interes, acestea fiind apoi reconstruite cu ajutorul unui software de imagistică, în vederea obţinerii modelului virtual 3D al pacientului.

Întreaga procedură este de foarte scurtă durată de timp, iar gradul de expunere la radiaţii în cazul unei tomografii computerizate realizate cu CBCT este foarte scăzut în comparaţie cu tomografiile medicale clasice.

Pentru vizualizarea tomografiei, pe lângă analiza efectuată de către specialiştii noştri, medicii au la dispoziţie software-ul Planmeca Romexis, cu ajutorul căruia imaginile pot fi manipulate pentru a arăta diverse unghiuri, pot măsura adâncimi, grosimi, densităţi, pot selecta numai anumite ţesuturi etc.

 

Radiologia digitală, un prețios ajutor atât pentru pacienți cât și pentru medicii stomatologi:

Centrul YTS-Dental View Oradea se bazează pe radiologia digitală efectuată cu echipamentul avansat MORITA Viewer iX. Pentru că, alături de celelalte centre ale companiei, şi această unitate medicală a dorit să ţină pasul cu cele mai recente progrese în ceea ce priveşte echipamentele de radiologie dentară.

Radiologii centrului YTS Dental View păstrează legătura şi colaborează constant cu companiile producătoare de vârf, precum şi cu distribuitorii lor, pentru a fi în stare să îşi actualizeze dotările  cu cele mai noi şi avansate echipamente tehnologice. Astfel, ei furnizează medicilor datele de care aceştia au nevoie pentru a putea comprima eficient sarcina depistării cauzei durerii şi a tratării ei cu uşurinţă.

Înaintea începerii tratamentului, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. dentară. Centrul YTS Dental View din Oradea vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de top, pentru ca pacienții să aibă o imagine clară a danturii.

Nu ezitaţi în a realiza aici această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

 

Contact:

Str. Republicii 30, Centrul Comercial Crișul, parter, Oradea

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata