Dominus by Masatto, un fotoliu de masaj ce surprinde cu tehnologia performanta

BUCURESTI - 25 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Masatto, distribuitor in Romania pentru gama variata de fotolii de masaj de la brand-uri celebre, a devenit producator, bucurandu-se de aprecierea publicului in acest sens. Gama lansata, by Masatto, este o combinatie de tehnologii si performante, de design si functionalitate la un loc. Optiunile privind tipurile de fotolii de masaj nu sunt deloc putine, astfel ca si prin varietatea oferita Masatto se impune pe piata de profil ca fiind un nume de reper pentru achizitia de fotolii de masaj.

www.masatto.ro

www.masatto.ro

Din gama by Masatto se remarca Dominus. Acesta practic domina clasa de fotolii de masaj din care face parte, avand in vedere ca include cele mai complexe functii de masaj terapeutic. Include de asemenea un numar mare de programe - 12, ceea ce permite combinatii nenumarate de masaje. Dominus a fost creat pentru a oferi relaxare prin framantare, presare, batai usoare, intindere, rulare, prin lovire, framantare si lovire sau framantare digitala, acestea fiind de altfel tipurile de masaje pe care le poate realiza.

Caracteristici prin care Dominus se impune

Dominus este considerat un fotoliu cu cea mai avansata tehnologie. Demonstreaza asta prin caracteristicile sale, prin modul in care isi arata eficienta masarii, prin functiile complexe.

Sistem complex de masare a picioarelor - aparte de masarea corpului in zona superioara, Dominus include si un sistem de masare a picioarelor. Rolele de masaj pentru reflexoterapie lucreaza astfel incat in completare cu pernele de aer sa ofere relaxare completa. Picioarele sunt masate la 360˚, prin actiunea sistemului la nivelul intregii suprafete, accent pe zona de gamba, dar si pe talpa.

Sistem de masare 4D, o inovatie - este unic in clasa de scaune de masaj, avand un sistem complex si modern ce asigura intensitate masajelor.

In completare, sina de tip L permite ca masarea sa fie una ideala, ajustata pentru fiecare utilizator. Cele 8 role cu miez ceramic cu care este dotat Dominus, incalzite, siliconate la exterior, sunt sursa masajelor eficiente. In plus, datorita modului in care a fost gandit acest scaun permite o mai buna masare a intregului corp, chiar si a sezutului, intr-o pozitie placuta pentru utilizator.

Zero Gravity - pozitia ideala pentru masare este de 128˚, conform cercetatorilor. De aceea, Dominus permite masarea in sistem zero gravity, intr-o postura corecta pentru ca masajele efectuate sa aiba efect garantat asupra corpului.

Functia cu ioni negativi - concret, are loc eliberarea de ioni negativi la nivelul capului, ceea ce purifica aerul. Prin efectul complex al acestora, sunt imbunatatite diverse procese si per total modul de functionare al organismului. Se resimte efectul relaxant, scaderea tensiunii, o mai buna concentrare, somnul este mai odihnitor, durerile de cap sunt reduse, printre altele.

Sistem de presopunctura - Dominus include si un sistem de presopunctura, desigur ca unul la fel de complex, dispunand de perne de aer multistrat. Acestea sunt dispuse pe toata suprafata, pentru ca la activare sa maseze mainile, picioarele, spatele, sezutul, dar si gambele.

Detalii de mare finete - acestea sunt menite sa completeze scaunul de masaj cu optiuni care definesc practicul situatiei, oferind o experienta desavarsita. Un scaun cu masaj Dominus este realizat din piele ecologica antibacteriana, sisteme de iluminat si audio incorporate.

Acestea sunt doar cateva aspecte ce il definesc pe Dominus, caci descrierea sa minutioasa surprinde cu si mai multe detalii. Masatto face specificatii detaliate in cadrul paginii oficiale, masatto.ro.

Dominus, posibil de testat

Pentru cei care sunt in cautare de un fotoliu de masaj elegant, complex in functii si performant regasesc in varianta lui Dominus tot ce ii intereseaza. Acesta este disponibil la Masatto. Pentru cei care doresc sa testeze practic acest produs showroom-ul Masatto permite acest lucru. Locatia lor? Sunt in Grant Shopping Center si isi asteapta doritorii la o sesiune demo de masare, permitand unui fotoliu precum Dominus sa isi arate performantele.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro