Dominus- definitia relaxarii in confortul spatiului intim

BUCURESTI - 28 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Gandite special pentru a relaxa simturile, fotoliile de masaj sunt recunoscute pentru eficienta deosebita pe care o prezinta vizavi de sesiunile dedicate. La ora actuala modelele existente pe piata se intrec in performante si lux, fiecare vizand tehnologii de varf, capabile sa defineasca experiente supreme de relaxare. Dominus by Masatto este un astfel de model ce a reusit sa cucereasca iremediabil atentia unui public vast. Realizat din materiale inalt calitative si imbinand tehnologii de ultima generatie, acesta duce confortul fizic la cote ce intrec asteptarile.

masatto.ro

masatto.ro

Dominus by Masatto si caracteristicile unui fotoliu de masaj iubit de public

Realizat din materii prime de o calitate peste asteptari, un astfel de fotoliu imbina elemente cruciale in conturarea unor sedinte de masaj profesionale. Sunt asamblate de specialisti, cu o atentie deosebita la fiecare detaliu ce le alcatuiesc. In proiectarea si asamblarea fotoliilor Dominus by Masatto s-au avut in vedere standarde dintre cele mai exigente, ceea ce reiese fara doar si poate din experientele pe care le ofera si totodata privind din perspectiva calitatii incontestabile.

Ce reprezintă acest articol despre care se vorbește atât de mult în ultima vreme? Este un model de ultimă generație, deosebit prin iscusința cu care îmbină estetica aparte ce îl caracterizează cu tehnici terapeutice deosebit de eficiente. Reușește să se ridice la nivelul așteptărilor întrucât reprezintă culminarea de peste doi ani de dezvoltare precaută și cercetare neîntreruptă a unor experți dedicați în această industrie de succes. Posibilitățile de masaj oferite de un fotoliu de masaj Dominus sunt inegalabile - acestea se traduc printr-o relaxare profundă, reprezentând în egală măsură o evadare completă din rutină.

Performanța este fără doar și poate o calitate de necontestat ce însoțește acest model de fotoliu. Prezintă un sistem de masaj modern și eficient în dotare - cel 4D. Respectivul este apreciat pentru profunzimea masajelor realizate, respectiv prin precizia ce le caracterizează. Acesta a avut la bază sistemul 3D, după care a fost dezvoltată această tehnologie inovatore. Rezultatul? Masaje complete - realizate cu ajtuorul rolelor chiar și în zona de șezut și cea cervicală. Excelența cu care rolele se mulează pe curbura corpului este una aparte, la fel și capacitatea fotoliului de a ajusta unghiul de masaj, respectiv a șinei. Vorbim, mai simplu spus, despre o inovație, ceva ce iese din peisajul obișnuit când vine vorba despre această industrie.

Este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă parte de un masaj inteligent, în 4 dimensiuni. Prin implementarea șinei speciale L, fotoliul Dominus permite ajustarea unghiului, astfel că se pliază cu succes pe nevoile corpului.

Îmbrățișează cu interes această opțiune mai ales cei care au experimentat problema modelelor clasice, care nu permiteau și masarea șezutului, cel puțin nu într-o poziție optimă. Iată că acest fotoliu permite o întindere completă, care va oferi o relaxare asemenea, alături de o experiență de masaj memorabilă.

Este preferat și recomandat pentru eficiența pe care o prezintă vizavi de îmbunătățirea circulației sanguine, alături de reducerea tensiunii din mușchi. Mai ales sistemul complex de perne de aer iese în evidență, prin excelența cu care imită palmele unui maseur. Se datorează zonelor pe care le vizează fără excepție - brațe, șezut, spate, picioare, umeri, gambe. Iată că un astfel de fotoliu de masaj reușește să relaxeze pe deplin musculatura, eliminând oboseala, stresul, anxietatea.

Partea avantajoasă în ceea ce privește fotoliul Dominus este că poate fi testat de cei interesați în cadrul showroom-urilor din țară. De altfel, cei care doresc pot vizita magazinul Masatto in Timisoara, respectiv în celelalte locații din țară. Totodată găsesc mai jos informații cei interesați să realizeze o investiție în acest sens și la următoarele date de contact:

Programări la 0756 478 789 sau la adresa contact@masatto.ro.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro