Fotoliile de masaj de la Masatto imbunatatesc starea fizica si psihica

BUCURESTI - 24 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Masatto, distribuitor si producator de fotolii de masaj, dispune de o optiuni variate privind tipologia acestor produse. Intentia a fost de la inceput de a oferi publicului larg experienta desavarsita a masajelor, de a oferi lux si complexitate de miscari. Drept rezultat starea de bine se reinstaureaza.

Beneficiile masajelor obtinute prin folosirea fotoliilor de la Masatto

Masajele pot avea scopuri diverse, dar cert este ca raportat la modul de functionare a intregului organism se cunoaste imbunatatirea circulatiei sanguine. Totodata, masajele au rol de eliminare a secretiilor glandelor sebacee si sudoripare si a surplusului de tesut adipos. Pentru ca efectele sunt in lant, corpul uman supus masajului resimte o stare de bine, de relaxare, metabolismul fiind reglat pentru ca se accelereaza fluxul de nutrienti ce ajunge la tesuturi.

Un alt efect resimtit dupa sesiune de masaj se refera si la imbunatatirea oxigenarii tesaturilor. De asemenea, cel care se bucura de un masaj de orice fel ar fi el si de orice tehnica ar fi implicata, se bucura implicit de efecte precum:

+        Mai multa energie

Ca urmare a masajului complex, corpul este revigorat. Se remarca o stare de bine caracterizata de energie si vitalitate.

+        Muschi detensionati

Fie ca este vorba de postura incorecta pe parcursul zilei sau ca urmare a efortului fizic, muschii incordati si spasmele musculare pot fi ameliorate prin masaje. Masarea picioarelor, gambelor, talpilor inclusiv este ceea ce fotoliile de la Masatto pot oferi astfel incat masajul devine complet. Astfel, fibrele musculare se intind, este sprijinita tonifierea si se relaxeaza musculatura. Acest efect vine ca urmare a indepartarii acidului lactic acumulat, substanta care se instaleaza in muschi, dupa efort.

+        Somn odihnitor

Masajele pot imbunatati si digestia, calmand crampele spre exemplu. Drept urmare si somnul va fi unul mai odihnitor.

Masajele, benefice si dorite in fiecare zi

Un atu al fotoliilor de masaj este ca devin aliati ai starii de bine. Aceasta abordare nu presupune un compromis, nu implica durere, nu se refera la a depinde de o persoana si de programul acesteia. In intimitatea casei, fotoliile de masaj pot fi folosite oricand.

Unele varianta de fotolii de masaj de la Masatto pot fi folosite si la birou. Acestea au rol clar in a relaxa si a reduce tensiunea, precum si durerea musculara din puncte corporale cele mai afectate de postura la birou - spate, ceafa, maini, umeri.

In timpul unei sesiuni de masaj efectul este de relaxare instanta. Ceea ce se intampla cu corpul uman se refera la calmarea sistemului nervos central si la intensificarea circulatiei. Drept urmare nivelul de energie creste, precum si puterea de concentrare. Oboseala este un inamic al orelor de munca la birou, intrucat activitatea fizica limitata face ca starea de oboseala sa se instaleze usor, mai ales dupa masa. Masajele pot suplini nevoia de miscare, revitalizand corpul.

Mai mult decat atat, masajele pot contribui semnificativ la reducerea durerii si frecventei de aparitie a durerilor de cap. Este redusa si tensiunea arteriala.

Cei interesati de astfel de fotolii pot incerca la propriu programele de masaj, programand o testare in showroom-urile Masatto.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro