Fotoliile de masaj lansate sub brandul Masatto

BUCURESTI - 15 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Dupa ce s-a facut cunoscut pe segmentul fotoliilor de masaj, prin comercializarea acestor tipuri de fotolii semnate de mari branduri internationale, Masatto lanseaza propria selectie de produse. Acestea sunt de tehnologie japoneza, ce se combina perfect cu un design elegant si specific italian. Performanta acestor fotolii de masaj ale brandului Masatto este incontestabila, ceea ce le si recomanda.

masatto.ro

masatto.ro

Masatto, un brand recunoscut international

Masatto este importator oficial in Europa, fiind sursa unor produse de tip fotolii relax exclusivista. Brandul este insa inregistrat si in Romania. Prin partenerii din Europa ofera distributie directa.

Devenind un cunoscator al domeniului, Masatto a reusit sa combine preferintele si nevoile publicului, ajungand sa ofere o linie de produse complexe, tehnologii avansate, functii multiple. Fie ca este vorba de un fotoliu de masaj ELEKTRA by Masatto, VEGA sau ATLAS, SIRIUS sau POLARIS, oricare dintre acestea prezinta aceeasi complexitate in performanta, tipuri de masaj oferite si detalii ce sporesc confortul utilizatorului.

Puterea exemplului este ceea ce demonstreaza eficienta de folosire a unui astfel de fotoliu de masaj. Ca drept dovada, Masatto a surprins publicul cand a lansat conceptul de testare fotoliu de masaj, in cadrul showroom-ului. Alegerea pe baza preferintelor si in functie de buget sau caracteristicile fiecarui fotoliu se completeaza ideal cu posibilitatea de a testa practic fotoliul dorit.

DOMINUS sau cum poti domina starea de bine cu un fotoliu de la Masatto

Printre tipurile de fotolii de masaj pe care Masatto le-a lansat se numara si DOMINUS, considerat unul dintre cele mai performante fotolii de masaj din lume. Acesta combina luxul cu tehnologia, adresandu-se unei clase de utilizatori cu pretentii. Proiectat in asa fel incat sa ofere o experienta a masajului desavarsita, DOMINUS include tehnologia de masaj de tip 4D. Cele 8 role cu miez ceramic incalzit si suprafata siliconata reprezinta motivul pentru care acest fotoliu de masaj reuseste sa ofere lux si confort, relaxare si stare de bine.

Cu sina de tip L, perne de aer pentru fiecare zona a corpului, dispune de un sistem de presopunctura, 12 programe automate de terapie prin masaj, 5 manuale. Poate masa prin framantare, lovire, rulare sau batai usoare, precum si prin intindere, presare sau frectionare.

De un astfel de ajutor de nadejde se pot bucura cei care se simt epuizati fizic, cei care sufera de crampe, dureri de spate sau diferite afectiuni de mobilitate corelate cu inaintarea in varsta.

Eficienta unui fotoliu de masaj

Influenta factorilor externi care afecteaza starea de bine este una de termen lung, asadar se va combate pe masura. Este recomandata folosirea unui fotoliu de masaj pentru eficienta cu care maseaza in diferite modalitati si intensitati. Sesiunile de acest gen sunt o relaxare benefica pentru intreg organismul, sunt disponibile oricand in intimitatea casei, fara a mai fi necesara interventia unui specialist maseur.

Fotoliile de masaj sunt recomandate pentru toata familia si pentru utilizatori de varste diferite. Terapia de acest gen nu are contraindicatii, pentru ca o doza de relaxare si-o doreste oricine. Stresul, postura deficitara la locul de munca, durerile sunt printre cele mai invocate motive pentru care masajul poate fi raspunsul potrivit. Insa uneori nu orice tip de masaj este suficient pentru a combate stari diverse, de aceea combinate, cu programe ce maseaza fiecare parte a corpului, cu abordari diferite - de tip caldura, cu role de masaj etc. - un fotoliu de masaj este solutia ideala.

Masatto a oferit solutia optima ce inlocuieste fidel si in mod complex mainile experte ale maseurilor. Fotoliile de masaj pe care le produce sunt inovatie si un aliat puternic pentru oricine isi doreste sa recapete starea de bine.

Contact Masatto

Cei interesati sa descopere beneficiile masajelor, parerile celor care au testat deja fotoliile de masaj sau le detin regasesc in cadrul paginii oficiale masatto.ro toate informatiile de interes. Gama de produse este completata de servicii de consiliere, vanzare si service.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro