Fotoliul de masaj ideal pentru apartamentul tau - Vega de la Masatto

BUCURESTI - 30 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Cand vine vorba despre o astfel de achizitie, fiecare cauta acel produs capabil sa satisfaca nevoia de confort si totodata sa prezinte o serie de avantaje de spatiu. Mai ales cei care locuiesc la bloc se vor orienta dupa astfel de aspecte, respectiv dupa un model de scaun care sa le ofere experiente deosebite, pliindu-se eficient si pe disponibilitate in ceea ce priveste amplasamentul.

masatto.ro

masatto.ro

Atunci cand dorinta este de a realiza o investitie durabila si in aceeasi masura de satisfacatoare, portofoliul Masatto intampina nevoi din cele mai variate. In ideea de a completa nevoia de relaxare intr-un mod eficient si inteligent, acesta propune modelul Vega, ce imbina tehnologii moderne intr-un articol complex si elegant.

Cu ce vine in plus acest model fata de numeroasele modele pe care le propune atat Masatto, cat si alte societati specializate in acest sens? Este vorba despre beneficiile suplimentare ce il insotesc si care cu siguranta au reusit sa surprinda placut publicul ce deja il are in dotarea locuintei.

Fotoliul Vega de la Masatto si ce il recomanda

Il aleg cei ce doresc un masaj complet pentru corp. Reuseste aceasta performanta fotoliul Vega prin faptul ca dispune de sistemul pe baza de perne de aer, respectiv de role inteligente cu rol de masaj in zona spatelui, ce se prezinta sub forma L. Totodata contribuie la intregirea experientei de masaj pozitia Zero Gravity pe care o realizeaza, aducand nenumarate beneficii terapeutice.

Un masaj cu adevarat relaxant este cel completat si de un fond muzical terapeutic. In acest sens, tehnologia de varf pe care o detine un fotoliu cu masaj Vega vine alaturi de un sistem de sonorizare deosebit, special gandit pentru o sesiune de destindere aparte, ce poate fi controlat prin Bluetooth.

Sunt plusuri concepute special pentru cei care doresc sa puna accent pe experiente de relaxare cu efecte de durata. Partea avantajoasa consta in faptul ca totul se inglobeaza intr-un fotoliu compact, de dimensiuni modeste, ce permit instalarea sa si in cadrul unui apartament. Pe scurt, reprezinta combinatia perfecta a unor functii de masaj performante si tehnologii de varf intr-o inventie ce ofera experiente de confort intense si complete.

Reprezinta o investitie ce promite durabilitate, eficienta atat pe termen scurt, cat si efecte deosebite asupra organismului pe termen lung. Vega vine dotat cu noua programe de masaj creative. Diversitatea lor asigura astfel optiuni de masaj pe placul si nevoia fiecaruia. Alte plusuri ale acestei inventii moderne se refera la functia de incalzire din zona spatelui, precum si tehnologia de scanare corporala, alaturi de cele 5 tehnici profesionale de masaj, manuale. Nu numai ca impresioneaza prin estetica si cum se prezinta fizic, dar reuseste sa inspire in conturarea unor obiceiuri de relaxare deosebite. Asigura nu doar o stare generala de sanatate imbunatatita, dar si dorinta de a adopta un stil de viata mai activ, prielnic pentru sustinerea sanatatii pe termen lung.

Desigur ca Vega nu este singurul model de la Masatto care a reusit sa redefineasca conceptul de masaj profesional. Si alte modele de fotolii si scaune cu masaj sunt disponibile in portofoliul sau, dintre care cei interesati pot alege. De altfel, acestea pot fi testate in cadrul showroom-ului Masatto, unde cei interesati pot solicita detalii cu privire la modelul pe care il considera potrivit nevoilor proprii.

Pe Masatto.ro sunt disponibile detalii complete atat in ceea ce priveste fotoliul Vega, cat si alte lansari de acest fel, ce au reusit sa cucereasca iremediabil atentia unui public vast, dar si alte informatii cu privire la produsele si serviciile pe care le pune la dispozitie acest brand.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro