COLOSSEUM PRIMEŞTE CERTIFICAT DE URBANISM

BUCURESTI - 29 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

A fost obţinut certificatul de urbanism pentru prima etapă a proiectului Colosseum în Bucureşti, România. Obţinerea certificatului reprezintă un eveniment important în proiectul de construire a unui centru comercial şi de divertisment, cu o suprafaţă de 169.000 m².

Prima etapă a proiectului este reprezentată de un parc comercial de 56.000 m, cu spaţii de închiriere contractate deja în proporţie de peste 70%. O linie impresionantă de companii care au închiriat deja spaţii în parcul comercial include nume precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex şi Flanco.

Mark Chappell, director european al societăţii britanice Modus, a declarat: ‘Colosseum va fi o prezenţă remarcabilă şi inspirată pe piaţa comercială, reprezentând cea mai impresionantă schemă de retail din România până la ora actuală. Acesta este un pas important în procesul de dezvoltare a proiectului şi, luând în considerare, de asemenea, numele societăţilor care au închiriat deja spaţii comerciale la Colosseum, preconizăm o inaugurare de succes a parcului comercial, undeva la începutul anului 2010.’

Un purtător de cuvânt al firmei Nova, a declarat: ‘Obţinerea certificatului de urbanism este un pas important în avansarea proiectului Colosseum. Aşteptăm cu nerăbdare demararea construcţiei, la începutul anului viitor, şi debutul lucrărilor ce vizează cel mai impresionant proiect din România până în prezent.’

Deschiderea şantierului de lucrări va avea loc în primul trimestru al anului 2009, cu prima etapă a proiectului, a cărei inaugurare este preconizată pentru primul trimestru al anului 2010, în 2012 fiind programată şi inaugurarea Mall-ului.’

Firmele de închiriere şi consultanţă imobiliară implicate în acest proiect sunt King Sturge, NAI Property Partners şi DTZ.

Despre MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

Prestigiosul proiect Colosseum include un cinematograf cu 12 săli de proiecţie, o sală de bowling cu 20 de piste, un restaurant elegant, dar şi spaţii moderne de luat masa, peste 350 de magazine şi 9.000 de locuri de parcare.
Janet Monks, PR ManagerTel: 0161 833 0955
janetm@modusproperties.co.uk

cristina@bestmagazin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/master-communications-international1/colosseum-primeste-certificat-de-urbanism