Simpozion cu tema : trasabilitate

BUCURESTI - 25 septembrie 2007

Comunicat tip General in Industrie

Pe 5 Octombrie 2007, la Hilton Athenee Palace va avea loc simpozionul “Din ferma pana in farfurie”, eveniment ce are ca tematica trasabilitatea materiei prime in industria carnurilor.

Urmarind aceasta idee si considerand ca trasabilitatea are un rol cheie in Protectia Consumatorului, Master Communications International cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor, Danish Agricultural Advisory Services, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Marel Food Systems, IQManagement, Asociatia Romana a Carnii organizeaza evenimetul “Din ferma pana in farfurie” la care vor fi convoacati toti reprezentantii pietei procesatorilor din industria alimentara.
In tara noastra, o parte din bazele necesare pentru implementarea trasabilitatii au fost deja puse prin efectuarea, deja de mai bine de trei (3) ani, a identificarii si inregistrarii patrimoniului zootehnic, respectiv la porcine, taurine, caprine si ovine, ecvine, bubaline. Aceasta inregistrare cu un cod unic permite mai departe implementarea trasabilitatii in asa fel incat, odata realizata implementarea trasabiltatii, consumatorii si autoritatile sa stie intocmai tot traseul de productie al produsului, adica din ferma pana in farfurie.

Despre MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

În paralel cu activitatea editorială, MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL prin revista Finante si Afaceri, desfăşoară în mod constant diferite acţiuni – dezbateri şi seminarii – menite să contribuie la dezvoltarea pieţelor de finanţe şi afaceri din România.
Martin Ruxandra - PR Manager
Cristina Gavrila - Event Manager
ruxandra@bestmagazin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/master-communications-international1/simpozion-cu-tema-trasabilitate