“Strategii si prioritati in domeniul energetic” – primul formum economic organizat de Revista Finante si Afaceri

BUCURESTI - 10 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Forumul “Strategii si prioritati in domeniul energetic” deschide seria de dezbateri economice 2007 “Romania europeana” organizata de Revista Finante si Afaceri.

Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie 2007, orele 09.00 – 13.00 in Sala New York, World Trade Center.
Invitatii de onoare la aceasta dezbatere vor fi: domnul Varujan Vosganian, Ministrul Economiei si Comertului, domnul Darius Mesca, Secretar de Stat la Ministrul Economiei si Comertului, domnul Adrian Ciocanea, Secretar de Stat la Ministerul Integrarii Europene, domnul Nicolae Opris, Presedinte ANRE, domnul Stefan Cosmeanu, Presedinte ANRGN, domnul Traian Oprea, Director General Hidroelectrica SA, domnul Viorel Marian, Director General Termoelectrica, domnul Teodor Minodor Chirica, Director General Nuclearelectrica SA, domnul Nicolae Coroiu, Director General Electrica SA, domnul Stelian Gal, Director General Transelectrica SA.
Vor fi prezenţi reprezentanţi de varf ai Ministerului Economiei si Comertului, ai comisiilor de specialitate din Parlament, ai asociatiilor profesionale si patronale, ai institutiilor si companiilor implicate in domeniu si nu in ultimul rand, ai presei.
Evenimentul va fi urmat de un cocktail oferit de Revista Finante si Afaceri.

Despre MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

Revista Finante si Afaceri se defineste ca o publicatie de profil menita sa abordeze cele mai importante subiecte din domeniul lumii financiar-bancare si de afaceri, dintr-o perspectiva deopotriva romaneasca si europeana.
Persoane de contact:
Ruxandra Martin – 320.60.19 / 18
Stefania Apostol – 320.60.20

ruxandra@bestmagazin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/master-communications-international1/strategii-si-prioritati-in-domeniul-energetic-primul-formum-economic-organizat-de-revista-finante-si-afaceri