Solutia de document management OnBase, recunoscuta ca lider de piata in raportul Gartner pe 2012

BUCURESTI - 31 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Hyland Software , partenerul Matricia Solutions in furnizarea solutiei OnBase in Romania, a fost desemnat unul din cei sase “Lideri” de pe piata furnizorilor de solutii de Enterprise Content Management, conform Raportului Magic Quadrant din 2012.

Hyland Software, partenerul Matricia Solutions in furnizarea solutiei OnBase in Romania, a fost desemnat unul din cei sase “Lideri” de pe piata furnizorilor de solutii de Enterprise Content Management, conform Raportului Magic Quadrant din 2012. Raportul este intocmit anual de catre Gartner, Inc., unul din liderii mondiali in consultanta si cercetare in domeniul tehnologiei informatiei.

Raportul Gartner din 2012 defineste Liderii ca fiind organizatiile cu cele mai solide canale de parteneri, o  prezenta regionala extinsa, performanta financiara stabila si servicii eficiente de suport pentru clienti. In contextul in care piata de document management isi concentreaza interesul asupra rezultatelor de business tangibile, raportul Gartner evidentiaza focusul Hyland pe competentele de document imaging si workflow, pe cresterea satisfactiei clientilor si dezvoltarea platformei OnBase pentru a se integra cu alte aplicatii de business si a facilita interactiunea cu sistemul la nivelul interfetei de utilizare.

“Credem ca desemnarea noastra ca Lider de catre Gartner confirma stransa colaborare cu clientii nostri in vederea dezvoltarii solutiilor de care au nevoie, incluzand integrari si functionalitati care continua sa le indeplineasca si chiar sa le depaseasca asteptarile”, a declarat A. J. Hyland, presedinte si CEO al Hyland Software.

“Pe masura ce industria de ECM continua sa se dezvolte, companiile din intreaga lume recunosc nevoia si beneficiile eficientizarii proceselor de business cu astfel de solutii. Solutia de document management OnBase se remarca in industrie prin beneficiile notabile pe care le aduce organizatiilor unde a fost implementata. Matricia Solutions este partener Hyland pentru furnizarea solutiei OnBase pe piata din Romania inca din 2008, iar reconfirmarea Hyland ca lider pe piata de profil reprezinta, de asemenea, un indicator al preocuparii noastre constante de a oferi clientilor cele mai bune solutii de business de la cei mai apreciati furnizori la nivel mondial”, a adaugat Diana Lungulescu, Managing Director la Matricia Solutions.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti alege cea mai eficienta solutie ECM pentru organizatia dumneavoastra, vizitati site-ul Matricia Solutions.

Despre Matricia Solutions

Matricia Solutions este o companie dedicata furnizarii de solutii software si servicii de consultanta pentru administrarea proceselor de business. Matricia a fost fondata in 2008 de catre o echipa de consultanţi profesionisti, cu o experienţa importanta in consultanta de business si IT, Project Management si Risk Management. Portofoliul Matricia include solutii internationale si solutii dezvoltate sub brand propriu, din categoriile: Enterprise Content Management (OnBase), Customer Relationship Management (Microsoft Dynamics CRM), Enterprise Resource Planning (Microsoft Dynamics AX) si Business Intelligence (Qlik View).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/matricia-solutions/solutia-de-document-management-onbase-recunoscuta-ca-lider-de-piata-in-raportul-gartner-pe-2012