Tendințele Pieței Muncii pentru 2024 – Profilare comportamentală și Body Language - Eveniment lansare Max Mentor

BUCURESTI - 22 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

București, 16.11.2023, Restaurant Pescăruș

Evenimentul de lansare Max Mentor, recent desfășurat la București, a adus lumină asupra tendințelor cheie în piața muncii pentru anul 2024, subliniind importanța profilării comportamentale și a dezvoltării profesionale continue.

Fondatorul Max Mentor, Cristian Varban, a deschis evenimentul, urmat de prezentări impresionante ale lui Bogdan Badea și Paul Herinean. Cu o participare remarcabilă, evenimentul a fost un forum vibrant pentru discuții și colaborări, deschizând noi orizonturi pentru participanți.

Prezentarea lui Bogdan Badea, CEO al e-Jobs România, a oferit participanților perspective profunde asupra dinamicii actuale și viitoare a pieței muncii, evidențiind importanța adaptabilității și a învățării continue într-un peisaj economic în schimbare. Cu o abordare pragmatică și bazată pe experiență, Badea a subliniat necesitatea dezvoltării unor competențe care să răspundă nevoilor emergente ale pieței.

Subiecte abordate:

- Contextul actual al pieței muncii și necesitatea adaptării strategiilor HR și de management;

- Furnizarea unei perspective detaliate despre tendințele anticipate în 2024, cu relevanță directă pentru profesioniștii HR și manageri;

- Creșterea utilizării tehnologiei și a platformelor online în procesul de recrutare;

- Tendințe în utilizarea rețelelor sociale pentru identificarea și atragerea talentelor;

- Exemple de platforme eficiente și strategii digitale pentru recrutare;

- Evoluția Comportamentului Candidaților;

- Schimbările în preferințele și așteptările candidaților (flexibilitate, echilibru între viața profesională și personală, oportunități de dezvoltare);

- Strategii pentru identificarea și cultivarea talentelor interne;

- Importanța dezvoltării continue și a programelor de training adaptate nevoilor angajaților;-

- Rolul leadershipului în motivarea și retenția angajaților;

- Schimbările în prioritățile angajatorilor (de exemplu, competențe digitale, adaptabilitate, competențe sociale);

- Provocările și Oportunitățile Anului 2024;Analiza principalilor factori care vor influența piața muncii în 2024;

Paul Herinean, un expert recunoscut în profilarea comportamentală, a adus o nouă dimensiune evenimentului prin prezentarea sa "Profiling, Body Language, and Calibration Techniques". Focalizându-se pe subtilitățile limbajului corporal și pe tehnicile de calibrare comportamentală, Herinean a demonstrat cum aceste abilități pot fi utilizate pentru a îmbunătăți performanța în mediul de afaceri. Prezentarea sa a subliniat importanța înțelegerii semnalelor non-verbale și a utilizării acestora pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și mai armonios.

Subiecte abordate:

- Fundamentele Profilării Comportamentale;

- Tehnici pentru identificarea trăsăturilor de personalitate și caracter în contextul negocierilor și relațiilor de afaceri;

- Rolul profilării în îmbunătățirea abordării clienților și a strategiilor de vânzarea;

- Limbajul Corporal și Comunicarea Paraverbală;

- Importanța limbajului corporal și a comunicării paraverbale în înțelegerea și anticiparea comportamentului interlocutorului;

- Tehnici pentru detectarea congruenței între limbajul verbal și cel non-verbal;Utilizarea tehnicilor de profilare și limbajul corporal în recrutarea și evaluarea candidaților;

- Tehnici de Calibrare Psihologică;Strategii pentru calibrarea comunicării în funcție de starea emoțională și motivația interlocutorului;

- Aplicații în Negocieri și Business Intelligence;

- Rolul analizei comportamentale în strategiile de negocieri și colectarea de informații (business intelligence);

- Tehnici de detectare a comportamentelor simulate și a scurgerilor de informații;

În încheiere, evenimentul Max Mentor nu a fost doar o platformă pentru prezentarea unor idei inovatoare, ci și un catalizator pentru schimbări viitoare în lumea afacerilor.

Cu accent pe profilarea comportamentală și tendințele pieței muncii pentru 2024, evenimentul a oferit o perspectivă proaspătă și stimulatoare asupra modului în care companiile și profesioniștii pot răspunde provocărilor viitoare.

Max Mentor se angajează să continue să fie un lider în domeniul dezvoltării profesionale, oferind programe de formare adaptate nevoilor dinamice ale mediului de afaceri.

Pentru mai multe informații despre Max Mentor și evenimentele viitoare, vă invităm să vizitați website-ul Max Mentor.ro

Pentru presă și informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

- office@maxmentor.ro

- Telefon 0730.202.119

Contact pentru presă: Ionuț Gheorghiță – Marketing Manager

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/max-mentor/tendintele-pietei-muncii-pentru-2024-profilare-comportamentala-si-body-language-eveniment-lansare-max-mentor1