Siemens Incorporabile. Design modern si stil inconfundabil.

BUCURESTI - 30 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Siemens Electrocasnice, liderul european în domeniul electrocasnicelor încorporabile, a lansat gama exclusivă de produse Siemens Încorporabile, în cadrul unui eveniment găzduit de World Trade Center.

Siemens Incorporabile. Design modern si stil inconfundabil.

Siemens oferă soluţii de ultimă oră pentru interioare moderne şi deosebit de sofisticate. Prin introducerea unor produse unice pe piaţă, Siemens stabileşte noi standarde în domeniu şi lansează trend-uri de design şi funcţionalitate. Gama de electrocasnice încorporabile de la Siemens se caracterizează printr-un design exclusivist, prin inovaţie tehnologică, performanţă şi fiabilitate şi se adresează atât specialiştilor în arhitectură, design interior şi proiectare, care pot recunoaşte cu uşurinţă calitatea soluţiilor propuse de Siemens şi le pot recomanda sau utiliza în propriile proiecte, cât şi consumatorului final, interesat în a-şi transforma mediul de lucru din bucătărie într-un spaţiu cu totul aparte şi de a integra zonele funcţionale cu cele de relaxare din locuinţă. Gama Siemens Încorporabile cuprinde întreaga serie de electrocasnice de bucătărie, cuptoare, frigidere, maşini de spălat vase, hote şi plite electrice şi presupune o proiectare dedicată a spaţiului, astfel încât toată aparatura să se muleze şi să se integreze perfect în arhitectura bucătăriei, iar spaţiul funcţional să fie exploatat la maxim.

„Marca Siemens se caracterizează prin efortul depus în a atinge perfecţiunea tehnică, funcţională şi estetică. Produsele noastre sunt cu adevărat unice atât din punct de vedere tehnologic, cât şi ca design. Prin gamele propuse, Siemens transformă utilizarea aparatelor electrocasnice într-un mod de viaţă. Siemens caută în permanenţă soluţii care să ne înfrumuseţeze şi să ne uşureze viaţa şi creează astfel o lume a tehnologiei şi a designului care depăşeşte orice dorinţă“ a declarat Răzvan Păun, Marketing Manager BSH Electrocasnice.

În cadrul lansării oficiale Siemens Încorporabile au fost prezentate cele mai fascinante produse electrocasnice încorporabile ale gamei. Cuptorul liftMatic este cea mai recentă inovaţie de la Siemens şi prezintă un concept revoluţionar în domeniul electrocasnicelor – cuptorul este acţionat pe verticală, astfel încât vesela aflată în interior devine uşor accesibilă şi se evită în acest mod riscurile de lovituri şi arsuri – toate acestea printr-o simplă apăsare de buton.

Recent cuptorul liftMatic a fost distins de către 'Institut Français du Design' cu premiul “Janus de l’Industrie 2006” – o recunoaştere a performanţei în tehnologie şi fiabilitate. În plus, liftMatic şi-a adjudecat “Red Dot Design Award 2006” şi “IF Design Award 2006” – prestigioase premii din domeniul designului.

Plitele cu inducţie reprezintă soluţia ideală pentru cei grăbiţi, oferind economie de timp şi energie. Funcţia powerBoost permite o încălzire de două ori mai rapidă a plitei şi, în consecinţă, diminuează timpul de fierbere. Inovaţia acestui produs constă însă, în primul rând, în sistemul de inducţie care presupune încălzirea conţinutului vasului prin generarea unui câmp magnetic. Astfel, plita rămâne rece chiar şi în timpul funcţionării, iar gătitul devine mai sigur ca niciodată.

Un alt produs exclusivist şi inedit oferit de Siemens este hota cu DVD, care înfrumuseţează prin imagine şi sunet experienţa gătitului. Datorită DVD player-ului încorporat în hotă, de acum înainte nu veţi mai rata nici o secvenţă din filmul preferat, pe care puteţi să-l urmăriţi în timp ce gătiţi.

Ultima generaţie de maşini de spălat vase de la Siemens este prevăzută cu sistemele touchControl – operare prin senzori integraţi în panoul de control - şi aquaVario - jetul de apă este reglat automat în funcţie de gradul de murdărire a veselei aflată înăuntru.

Despre Maximize Communications

BSH Electrocasnice SRL este filiala din România a BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, concern german cu activitate multinaţională, având cifra de afaceri anuală de peste 7,3 miliarde euro. BSH Electrocasnice a fost înfiinţată în 1999, şi are ca obiect principal de activitate importul şi distribuţia în România a aparatelor electrocasnice sub numele de marcă Bosch şi Siemens, precum şi asigurarea serviciilor after-sales în garanţie şi post-garanţie pentru aparate electrocasnice. Gama de produse oferite include frigidere, combine frigorifice, maşini de gătit, de spălat rufe şi uscătoare, maşini de spălat vase, aspiratoare, roboţi de bucătărie, cafetiere şi multe alte aparate electrice de uz casnic, care se impun prin calitate, fiabilitate şi soluii tehnlogice avangardiste.
Irenne Wagner
Telefon: 021- 203.97.41
irenne.wagner@bshg.com