Lenovo si IBM - SOLUTIE pentru un business SIGUR si PERFORMANT

BUCURESTI - 21 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Server-ul Lenovo TS100 si IBM Software Lotus Foundations reprezinta o solutie IT completa, menita sa confere siguranta si performata in afaceri, cu costuri de achizitie si de exploatare accesibile.

Solutia include:

Server Lenovo model TS100 (SHD13EU)
- Tower Intel 3210 ICH9R, Intel Xeon Processor E3110 (6M Cache, 3.00 Ghz, 1333 MHz FSB)
- Memorie 2x1GB DDR2 - 800 ECC uDIMM
- 2 x 250GB 3,5 SS SATA, LSI Logic 1064e (RAID 0,1)
- DVD-ROM, On board ATI ES1000 (RN59) cu memorie externa DDR II 64MB
- Integrated Broadcom 5722 Gigabit, 400Watt Standard, mBMCv2 w/IPMI 2.0, LED (fan and memory)

IBM Lotus Foundation - server + 3 clienti
1.Sistem de operare integrat
- SUSE Linux V.10 Core
- update-uri automate ale sistemului de operare, fara downtime pentru restart si fara interventia operatorilor umani.
2.Solutie de e-mail integrata
- server Lotus Domino, care poate lucra cu clienti Lotus Notes, Lotus Notes Web, Microsoft Outlook Express sau Microsoft Outlook Standard.
3.Instrumente de productivitate de tip office
- suita Lotus Symphony, cu posibilitatea de editare de documente de tip text, suport pentru pregatirea si expunerea prezentarii si o solutie de calcul tabelar, toate copatibile cu produsele similare existente pe piata.
4.Suport pentru dezvoltarea de aplicatii de tip colaborativ (de ex. managementul de documente).
5.Solutie pentru salvarea/restaurarea datelor, care protejeaza fisierele de pe server in mod automat, conform politicilor selectate la configurare.
6.Solutie DISASTER RECOVERY
- se pot recupera date in cateva minute, automat, fara interventia personalului specializat;
- discurile de backup pot fi pastrate in alta locatie, astfel incat exista posibilitatea de restaurare in caz de incediu, furt, sau distrugerea sistemului.
7.Solutii de tip firewall, VPN, antivirus si antispam
- firewall integrat in solutie, cu posibilitatea de autoconfigurare pentru fiecare client;
- aplicatie antivirus integrata;
- solutie antispam, cu posibilitati de filtrare a adreselor de e-mail si a continutului.
8.Server de imprimare si server de fisiere
- centralizarea imprimantelor din retea, protectia si centralizarea fisierelor comune din cadrul companiei.
9.Solutie de acces de la distanta securizat
- accesul in cadrul retelei, prin intermediul intrumentelor VPN de conectare;
- posibilitatea conectarii birourilor de tip filiala la sediul central, prin instalarea Lotus Foundations Branch Office, ceea ce permite administrarea serverelor filialelor, de la consola-administrator din locatia centrala.

Pentru detalii suplimentare, va rugam, scrieti-ne la vanzari@mbd.ro

Despre MB Distribution

MB Distribution este prezenta pe piata IT din 1993, fiind unul dintre principalii distribuitori de echipamente hardware si produse software. Avand in protofoliu branduri din clasa A, precum IBM, Epson, Ricoh, Lenovo, Emerson/Liebert, Metrologic si Allied Telesyn, MB Distribution ofera tehnologii de varf folosite de marile companii: servere, solutii de stocare, networking, calculatoare portabile, UPS-uri si echipamente de birou - imprimante, copiatoare, multifunctionale, fax-uri, scannere. MB Distribution ajunge la utilizatorii finali prin reteaua sa de firme partenere ce numara aproximativ 250 companii, acoperind toate zonele geografice. Misiunea MB Distribution este de a creste valoarea protofoliului sau de produse si de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu clientii sai avand la baza o relatie speciala cu fiecare. Strategia pe termen mediu a companiei este concentrarea pe echipamentele profesionale, solutii si servicii.
B-dul Barbu Vacarescu , nr. 162, Sector 2, 020284, Bucuresti
tel: +4021 231 79 88/ +4021 230 03 14
fax: +4021 230 03 13
office@mbd.ro