M&C Business Centre Profesionale de copiat chei deschide noul sau magazin la Carrefour Vulcan

BUCURESTI - 17 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Retail

S.C. M&C Business SRL Centre Profesionale de Copiat Chei anunta deschiderea noului sau magazin in cadrul Centrului Comercial Carrefour Vulcan din Bucuresti (Adresa: Strada Mihail Sebastian Nr.88, Sector 5, Bucuresti). Noul magazin va ofera o gama variata de produse de feronerie (cilindrii de maxima siguranta, lacate, Sisteme Master Key ), servicii de copiere pentru toate tipurile de chei, inclusiv chei auto cu cip, accesorii chei, carcase auto, srvicii de intretinere incaltaminte, Xerox alb/negru si color.

LOGO

Cu un numar de 19 magazine situate in zonele cele mai importante din Bucuresti cat si din tara (Iasi, Cluj, Ploiesti, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu-Severin) ,M&C Business va oferta produse si servicii de copiere pentru toate tipurile de chei ( chei plane pentru cilindrii casa, chei tip fluture, chei auto, inclusiv chei auto cu cip, chei flip , chei de rezerva pentru o gama larga de modele de autoturisme). Produsele cu care lucram sunt de inalta calitate, cheile si masinile de copiat chei cu care operam sunt produse de cunoscutul brand Italian Silca SpA , astfel incat oferim siguranta si precizia taierii.

De asemenea, oferim feronerie, cilindri de maxima siguranta (brandurile Kaba , Gege , CISA , Hugo ), Sisteme Master Key Kaba si CISA (cu o singura cheie puteti deschide toti cilindrii locuintei /cladirii dumneavoastra). Va asteptam in centrele noastre cu o echipa profesionista , garantam siguranta si rapiditate. Pe langa toate acestea, la noi aveti posibilitatea de a beneficia de servicii de intretinere incaltamine (reparatii flecuri pentru incaltaminte dama/barbati, capace de toc incaltaminte dama/barbati, pingele) cu produse calitative, dar si servicii de copiere taguri de proximitate (cartele magnetice pentru interfoane blocuri), cartele optice Electra, Xerox alb-negru si color.

Va asteptam cu drag !

Despre M&C BUSINESS

PROFIL COMPANIE

Infiintata in anul 2000, M&C Business va ofera servicii si produse de calitate superioara. An de an urmarim sa asiguram clientilor nostri cele mai noi produse din domeniu, in vederea obtinerii nivelului de siguranta si confort dorit.

LOCATII:

BUCURESTI:

CARREFOUR VULCAN- Strada Mihail Sebastian nr 88, sector 5 ,Bucuresti
CORA ALEXANDRIEI-Soseaua Alexandriei Nr.152, Sector 5, Bucuresti
AUCHAN TITAN-B-dul 1 Decembrie 1918, Nr 33A, Sector 3, Bucuresti
AUCHAN CRANGASI-Bd. Constructorilor Nr.16A, sector 6, Bucuresti
DOMENII-B-dul Ion Mihalache Nr 195, Sector 1, Bucuresti
CORA LUJERULUI-B-dul Iuliu Maniu, Nr. 19, Sector 6, Bucuresti
KAUFLAND OBOR- Sos. Colentina, Nr. 6, Sector 2, Bucuresti
DOMENII-B-dul Ion Mihalache Nr 195, Sector 1, Bucuresti
KAUFLAND MILITARI-Str. Valea Cascadelor, nr. 3, Sector 6, Bucuresti.
SUN PLAZA- Calea Vacaresti, nr. 391, Sector 4, Bucuresti

CORA DROBETA-Str. Constructorului, Nr. 1, Drobeta Turnul Severin, Mehedinti
OMNIA PLOIESTI- B-dul Republicii, Nr.15, Ploiesti, Prahova
KAUFLAND PLOIESTI-Piata 1 Decembrie 1918 1 A , Ploiesti Prahova