Noua imprimantă Konica Minolta ce poate încapea pe un raft de cărţi!

BUCURESTI - 25 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 23 noiembrie 2005 PagePro 1400W, noua imprimantă monocrom lansată de Konica Minolta se remarcă de la început prin eleganţă, compactitate şi stil. Pentru PagePro 1400W veţi găsi uşor un loc în birou, deoarece datorită mărimii şi greutăţii sale mici încape chiar şi pe un raft.

Cu un port USB 2.0 de mare viteză, noua imprimantă poate fi conectată la orice calculator ce foloseşte sistem de operare Windows, iar aplicaţia software inclusă în pachet, vă oferă informaţii on-line despre starea imprimantei şi a consumabilelor.

Design modern
Konica Minolta se preocupă permanent să aducă produselor sale imbunătăţiri de design şi concept, care să atragă utilizatorii şi să faciliteze folosirea echipamentelor de birou chiar şi celor neiniţiaţi. Spre exemplu PagePro 1400W are un design în 2 culori şi foloseşte o tavă de ieşire de 150 pag., rabatabilă, iar consumabilele se înlocuiesc prin partea frontală, fără a fi necesară deplasarea imprimantei.

Performanţe
După 21 secunde de la pornire imprimanta este gata de folosire: până la 10000 pag./lună, la o viteză maximă de 16 ppm folosind o rezoluţie de 120x600 dpi. Imprimanta este gata de folosire, având incluse toate consumabilele în configuraţia standard şi poate fi achizitionată direct de la Konica Minolta Business Solutions România.

Despre McCann PR

Nota: durata de viaţă a consumabilelor este dată pentru acoperire 5 % şi functionare continuăKonica Minolta Business Solutions România a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. şi Konica Corporation iniţiată în ianuarie 2003 şi finalizată în octombrie 2003 prin înfiinţarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 10 de existenţă pe piaţa românească şi o reţea de distribuţie de peste 200 de parteneri. Rezultatele anului 2004, plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania, unde detine pe majoritatea segmentelor de piata unul din primele 3 locuri. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncţionale şi oferă soluţii complete de management al documentelor.


Pentru informaţii detaliate despre Konica Minolta:
Viorica Mocanu
Marketing Manager
Tel.: +40 21 332 5090

marketing@konicaminolta.ro