Parteneriat de succes la CERF 2005 SIVECO Romania – Konica Minolta

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 19 aprilie 2005 – Parteneriatul dintre SIVECO Romania şi Konica Minolta poate fi considerat ca unul dintre primele succese ale CERF 2005. Colaborarea începută în 2004, între cele două mari companii, se va concretiza anul acesta într-o participare comună la CERF 2005 la standul SIVECO Romania.
SIVECO Romania şi Konica Minolta vor promova la CERF 2005 cea mai puternică soluţie integrată de management al documentelor - SIVADOC, o soluţie software şi hardware menită a satisface şi cele mai exigente cerinţe ale utilizatorilor.

Interesul reciproc al celor două mari companii pentru dezvoltarea de soluţii complete de management al documentelor şi rezultatele foarte bune obţinute de acestea la teste, au fost premisele acestui parteneriat, care poate oferi noi perspective ambelor companii.

Soluţia constituită din aplicaţia SIVADOC şi echipamentul multifuncţional bizhub C350, poate îndeplini toate operaţiile de management al documentelor, de la scanarea şi transmiterea unui document alb-negru sau color, la urmărirea circuitului acestuia în cadrul companiei , facilitând accesul la informaţie şi procesul decizional.

Soluţia completă , care a trecut prin toate fazele testării , se bucură deja de un larg interes din partea marilor companii, pentru care controlul fluxului de documente este o prioritate. Aplicaţia SIVADOC a fost implementată cu succes atât în sistemul privat , cât şi cel de stat , un exemplu elocvent fiind cel al Primăriei Municipiului Bucureşti. Konica Minolta bizhub C350, câştigator al premiului BERTL’s Gold Award Readers’ Choice, este cel mai bine vândut echipament digital multifuncţional color în Europa şi de asemenea, a dat cele mai bune rezultate la toate testele la care a fost supus.

Cele două companii şi-au propus ca în viitor să dezvolte soluţii uşor de personalizat şi adaptat necesităţilor fiecărui tip de afacere. Pentru prima parte a acestui proces complex, cea de familiarizare a utilizatorilor cu conceptele de arhivare electronică şi management al fluxului de documente , SIVECO Romania şi Konica Minolta au creat o echipă de proiect comună formată din specialişti ai celor două companii.
Astfel, în perioada 21-24 mai, la standul SIVECO Romania din Pavilionul 15, cei interesaţi vor putea avea un prim contact cu echipa Siveco - Konica Minolta şi vor putea testa soluţia de management al documentelor SIVADOC.

Despre McCann PR

SIVECO Romania
Înfiinţată la începutul anului 1992, actualmente parte a grupului internaţional SIVECO (Netherlands) B.V., SIVECO România SA este una din cele mai importante firme producătoare de software din România, deţinând cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Comunitatea Europeană şi Statele Unite ale Americii. SIVECO România este #1 pe piaţa internă de soluţii de afaceri (EAS) şi liderul pieţii româneşti de servicii IT. Compania oferă soluţii eficiente, adaptate legislaţiei româneşti în domeniile financiar-contabilitate, gestiunea întreţinerii echipamentelor, stocurilor şi achiziţiilor, a mijloacelor fixe, a resurselor umane şi salarizării, bugetelor şi urmăririi contractelor, de e-business şi e-commerce. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice majore, implicând dezvoltări la cerere de soluţii software accesibile prin Internet şi Intranet, integrarea cu alte sisteme, distribuţie geografică a locaţiilor de acces şi număr mare de utilizatori.
SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000, de către compania franceză AFAQ-ASCERT, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează.
Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând http://www.siveco.ro/.

Konica Minolta Business Solutions România a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. şi Konica Corporation iniţiată în ianuarie 2003 şi finalizată în octombrie 2003 prin înfiinţarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 10 de existenţă pe piaţa românească şi o reţea de distribuţie de peste 200 de parteneri. Rezultatele provizorii ale anului 2004, plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania, unde detine pe majoritatea segmentelor de piata unul din primele 3 locuri. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncţionale şi oferă soluţii complete de management al documentelor.

SIVECO Romania, tel: + 40 (21) 224 25 77, Anca Crahmaliuc, Marketing Manager
Konica Minolta Business Solutions Romania, tel: 3325090, Mihaela Bortos, Senior Sales Consultant

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mccann-pr/parteneriat-de-succes-la-cerf-2005siveco-romania-konica-minolta