Disputa MondoPay – DotCommerce este finalizata de instantele de judecata in favoarea MondoPay

BUCURESTI - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Instantele de Judecata, prin sentinta definitiva, obliga DotCommerce, la plata tuturor creantelor catre MondoPay – www.mondopay.com.

La data de 20 Aprilie 2007 MondoPay a actionat in instanta SC DotCommerce Impex srl(DotCommerce – www.dotcommerce.ro) cu scopul recuperarii sumelor incasate de aceasta companie in numele MondoPay, cu ocazia procesarii tranzactiilor cu card.
In baza contractului incheiat intre cele 2 parti, in perioada mai 2006 - ianuarie 2007, DotCommerce(www.dotcommerce.ro) a furnizat catre MondoPay servicii de procesare plati electronice prin card bancar de debit sau credit. Incalcarea in repetate randuri a clauzelor contractuale si nerespectarea termenelor de plata stabilite prin contract a condus, in luna ianuarie 2007, la denuntarea unilaterala a contractului de catre MondoPay si inceperea demersurilor de recuperare a creantelor acumulate. Ca urmare a esuarii oricarui contact sau negociere pe cale amiabila, in luna aprilie 2007, MondoPay a escaladat acest caz catre instantele judecatoresti.
Pe perioada derularii procesului de judecata DotCommerce(www.dotcommerce.ro) nu a reusit sa produca nici un document official, sau dovada de orice fel, care sa justifice nerespectarea clauzelor contractuale si nedecontarea sumelor incasate catre MondoPay.

Prin Sentinta Civila Definitiva, nr.5398 din 22.04.2008, Judecatoria Sectorului I - Bucuresti admite toate acuzatiile MondoPay(www.mondopay.com) ca FONDATE si obliga SC DotCommerce Impex srl(DotCommerce - www.dotcommerce.ro) la DECONTAREA IN INTREGIME A SUMELOR DATORATE, PRECUM SI A DAUNELOR AFERENTE.

Precizam ca imposibilitatea MondoPay de a recupera aceste creante prin executare silita va atrage dupa sine falimentul legal al SC DotCommerce Impex srl(www.dotcommerce.ro).

Despre McKay & Swan SRL

MondoPay este un serviciu ce inglobeaza solutii de plata online care permit utilizatorilor, persoane fizice si juridice, sa trimita si sa incaseze plati online instant. Certificarea 3D Secure, certificatele SSL de ultima generatie precum si standardele ridicate anti-frauda asigura derularea eficienta a tranzactiilor, intr-un mediu de maxima securitate.
MondoPay este un instrument ce poate fi considerat indispensabil atunci cand se efectueaza tranzactii online, deoarece pe langa suita completa de optiuni de plata instant, acorda siguranta prin confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal.
In plus, sectiunea aditionala MondoPay Business, ofera acum comerciantilor cea mai rentabila si complexa interfata de gestionare plati online prin card. MondoPay Business este sectiunea e-commerce ce se adreseaza exclusiv magazinelor online care doresc sa accepte plati online prin card, direct pe website-ul propriu.
Tinta noastra este rentabilizarea si cresterea eficientei in operatiunile de plata online.
MondoPay este o marca McKay&Swan
Adresa:
21 Banu Manta
sector 1 011226 Bucuresti
ROMANIA
email: press@mondopay.com
press@mondopay.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mckay-swan-srl/disputa-mondopay-dotcommerce-este-finalizata-de-instantele-de-judecata-in-favoarea-mondopay