MondoPay Support Center

BUCURESTI - 25 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Suport tehnic si comercial online imbunatatit, pentru partenerii si clientii MondoPay Personal si MondoPay Business.

MondoPay a lansat serviciul de suport tehnic si comercial online pentru clienti si parteneri. Noua platforma reprezinta o varianta imbunatatita a modulului de asistenta clienti ce cuprinde o baza completa de articole, sectiune download si care permite alocarea dinamica a tichetelor in cadrul echipei noastre de specialisti.
Departamentul de asistenta poate fi accesat in oricare din paginile site-ului: www.mondopay.com sau business.mondopay.com.
Utilizatorul are posibilitatea de a pune întrebari şi de a primi raspunsuri şi rezolvari la problemele sale, în timp real. In plus, o data incheiata conversaţia, clientul poate să salveze transcrierea discuţiei avute cu reprezentantul MondoPay, sa listeze conversatia şi să isi exprime gradul de satisfactie sau insatisfactie în ce priveste modul în care i-au fost tratate problemele în dialogul purtat online.
Acest sistem asigura timpi record de raspuns pentru fiecare solicitare eficientizand fluxul comunicarii dintre expertii tehnici MondoPay si utilizatori.

MondoPay Support Center se va adresa utilizatorilor MondoPay Personal cat si MondoPay Business, oferind asistenta gratuita si eficienta pentru configurarea optiunilor de plata pe site-urile proprii.

MondoPay este marca inregistrata a McKay&Swan srl, companie infiintata in 1993, fiind primul furnizor complet de solutii de plata online din Romania.
In acest moment MondoPay ofera o gama completa de servicii, procesare plati online cu card, solutii de plata gratuite pentru comercianti, transfer de bani online, escrow, servicii furnizate printr-un mediu sigur si de inalta clasa.

Despre McKay & Swan SRL

Mondopay este o marca a SC McKay&Swan srl - Bucuresti.
Cod Unic de Identificare: 3395320
MondoPay - McKay&Swan srl
21 Banu Manta
sector 1
011226 Bucuresti
ROMANIA
Tel: +40 21 210 6634
-------------------------------------
email: sales@mondopay.com
https://www.mondopay.com

support@mondopay.com