ISIC Romania vrea sa fii castigator!!!!

BUCURESTI - 20 mai 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fiecare student merita sa se bucure din plin de viata de student, de distraciile din aceasta perioada, de aventurile pe care poate sa le traiasca.

Vechea problema a lui sunt banii, iar ISIC s-a lansat inca din 1949 ca sa ii faca rost de reduceri.
Acum ISIC acopera peste 100 de tari, ce au in toal peste 32000 de reduceri.
In Romania ISIC a reusit sa acumuleze peste 1000 de reduceri si acum vrea mai mult pentru tine.

www.isic-romania.ro

Scrie-ne ce reduceri vrei!!!!! Iar noi te priemiem si obtinem reducerile cerute.
In fiecare vineri dam 3 carduri ISIC gratuit !!!!

ISIC este reprezentat in Romania de catre Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor.
Cele mai cautate reduceri sunt cele de la Pizza Hut, KFC (5% reducere); reteua de cinematografe Glandale in Bucuresti si in tara (25%), cinematograful Multiplex din Bucuresti Mall (25%); reteaua librariilor Humanitas si Noi (10% reducere). In viitorul apropiat se vor alatura acestui program de reduceri si diversi comercianti din cadrul Plaza Romania.

Toti posesorii de carduri ISTC, adica studentii, tinerii, dar si profesorii au acces la urmatorele tarife pentru bilete de avion dus-intors cu o durata maxima a calatoriei de 12 luni: Atena - 184 euro, Viena - 194 Euro, Frankfurt -200 Euro, Londra - 210 euro, Bruxelles - 210 Euro, Geneva - 210 Euro, Casablanca - 334 Euro, Osaka - 645 Euro. Nota: Tarifele sunt valabile pentru cumparari pana in Octombrie 2005.

In plus, pentru biletele de avion dus-intors cu durata de maxim o luna, cardurile ISTC va permit accesul la urmatoarele oferte speciale: Roma - 99 Euro, Milano - 99 Euro, Amsterdam - 189 Euro, Madrid - 190 Euro, Munchen - 175 Euro. Nota: Tarifele sunt valabile pentru cumparari pana in Iunie 2005. De retinut ca toate tarifele de mai sus se supun anumitor termene si conditii, nu includ taxele de aeroport si sunt valabile in limita disponibilitatii locurilor.

Despre MDV Creative

Deoarece stim ca stapanesti bine Internetul iti recomandam ca pentru orice destinatie nementionata mai sus sa accesezi sistemul de rezervari on-line pentru biletele de avion direct pe www.isic-romania.ro .
Ciprian Isacovici
ciprian.isacovici@gtsturism.ro