MedCenter    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MedCenter

 • MedCenter. Studiu Rentrop&Straton: 21% din populatia urbana nu a apelat la servicii medicale in ultimul an

  MedCenter

  Bucuresti - 23 May 2012

  Comunicat de RENTROP & STRATON -GRUP DE EDITURA SI CONSULTANTA IN AFACERI S.R.L.

  Pe langa acestia, aproape un sfert din participantii la studiu (24%) au mers o singura data la medic in ultimele 12 luni. La extrema cealalta, 22% din respondenti au apelat la servicii medicale de peste 4 ori in acelasi interval. Din cei ce au frec ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: studiu , rentrop&straton , regina maria , clinici private , medlife , sanador , medcenter

  Vezi toate comunicatele de presa despre MedCenter

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MedCenter.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MedCenter. Informatiile despre MedCenter cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MedCenter, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MedCenter, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.