Media Concept Store a acordat premiile "Produsul Anului®” 2013

BUCURESTI - 16 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

"Produsul Anului®” este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii romani,
in urma caruia este premiata inovatia in categoria bunurilor de larg consum.
Conceptul care anima ”Produsul Anului®” a fost introdus in Franta in urma cu 26 de ani, este prezent in peste 35 de tari si se afla intr-o continua expansiune (incluzand SUA, India si Brazilia).
ania.

Gala Produsul Anului 2013

“Editia din 2013 marcheaza evolutia fireasca a conceptului, aflat la a 4-a editie in Romania, prin diversificarea categoriilor in comparatie cu anii trecuti, mergand chiar catre deschiderea segmentului de produse pentru copii”

Mihaela Paduraru - Media Concept Store - Project Manager Produsul Anului

Castigatorii editiei “Produsul Anului 2013”:

Categoria                                                                                 Produsul Castigator

Sampon

Syoss Silicone Free - Henkel Romania

Bere cu arome

Redd's Cranberry – Ursus Breweries

Bere

Ursus - Ursus Breweries

Mezeluri pentru copii

Sunca Matinel & Martinel Mortadella- H&E REINERT

Branzeturi

Delaco  Miez de lapte – Delaco Distribution

Detergent

Ariel Active Gel Capsules – P&G Marketing Romania

Categoria Repararea si ingrijirea firului de par

Gliss Ultimate Volume – Henkel Romania

Lotiune de plaja

Nivea Sun Protect & Bronze Spray –.Beiersdorf Romania

Lotiune de plaja pentru copii

Nivea Sun Kids Pure & Sensitive Spray – Beiersdorf Romania

Deodorante pentru barbati

Str8 Sports – Sarantis Romania

Studiul s-a desfasurat in luna aprilie 2013, pe un panel de 4.000 de consumatori romani, constituit din persoane cu varsta de peste 18 ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national. Analiza datelor a fost realizata de compania de research specializata, EXACT Cercetare si Consultanta.  Eticheta rosie “Produsul Anului®”  , comunicata de produsele castigatoare,  atesta noutatea si inovativitatea asa cum sunt ele reflectate de opiniile miilor de consumatori.

Anual, fiecare producator ce are un produs cu cel putin o inovatie se poate inscrie in competitie, in una din categoriile FMCG.

Obiectivul studiului este acela de a determina interesul consumatorilor pentru produsele inovative. Astfel, 4.000 de consumatori romani au fost intervievati on-line, cerandu-li-se sa aleaga produsul cel mai atractiv, produsul cel mai inovativ si produsul care ii satisface cel mai mult.  Produsul Anului este acela ce acumuleaza cel mai mare punctaj la toate cele trei criterii : atractivitate, inovatie si satisfactie.  Castigatorii competitiei primesc dreptul de a utiliza logo-ul "Ales Produsul Anului®”   " timp de 12 luni, incepand cu luna mai 2013, in orice tip de comunicare. Aceasta recunoastere din partea consumatorilor romani vine ca o recomandare catre restul consumatorilor, ce va ajuta produsul in cresterea volumului de vanzari.

Juriul care a validat competitia a fost format din Cristina Guta, Sales Manager la Magazinul Progresiv – partener media al proiectului - Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions in Romania, si Ana Paun de la Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-concept-store/media-concept-store-a-acordat-premiile-produsul-anului-2013