Unik Shop - revitalizat de Media Factory

Iasi - 2 iulie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Unik Shop are un nou site, mai dinamic si mai functional

E-commerce inregistreaza in Romania cresteri importante, iar zona cadourilor alese online se supune acestui trend. Gama variata de produse comercializate in acest mediu: cadouri inedite, funny, cadouri pentru zona business, obiecte pentru casa si familie, face diferenta intre comertul electronic si cel clasic.
In acest sens, Media Factory a gasit o solutie integrata in dezvoltarea site-ului www.unikshop.ro, incorporand doua componente esentiale pentru acest domeniu: un magazin online, dedicat shopping-ului direct, si un modul pentru reprezentanti ce permite plasarea comenzilor, full administration pentru sistemul MLM.
Unik Shop este o firma ce desfasoara activitati de comert online en-gros si en-detail si servicii de personalizare a produselor promotionale. Unik Shop a dorit impunerea unui concept unic pe piata produselor cu distributie e-buy: mall-online.
Media Factory a creat un nou layout grafic si o noua structura functionala a magazinului virtual. Platforma complexa construita pentru acest magazin online respecta si se supune cerintelor actuale ale comunicarii. Noile functionalitati create transforma website-ul actual in una dintre cele mai profesioniste solutii de vanzari online.
Noul produs www.unikshop.ro este dinamic, usor de accesat, iar designul este original si foarte atractiv. S-a creat o zona calda, prietenoasa si mult mai facila ca si utilizare pentru useri.