Caravana “Săptămâna Egalităţii de Şanse” se mută la Cluj-Napoca

Cluj Napoca - 20 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Social, HR

„Săptămâna Egalităţii de Şanse” inaugurează al doilea eveniment din 2012 la Cluj-Napoca în perioada 23-27 ianuarie, ce va avea loc la Hotel Royal Classic.

După un eveniment de succes la Târgu Jiu, “Săptămâna Egalității de Șanse” se mută la Cluj-Napoca unde va găzdui ateliere de lucru, dezbateri și mese rotunde ce vor instiga participanții la discuții și la găsirea soluțiilor pentru asigurarea egalității de șanse și combaterea discriminării la angajare. În plus vom organiza pe 25 ianuarie, Târgul ofertelor de muncă pentru şanse egale, la Bibioteca Judeţeană „Octavian Goga”, unde viitorii angajați vor fi puși față în față cu posibilii lor angajatori pentru a-și demonstra abilitățile într-un mediu non-discriminator.

Alături de partenerii săi, MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE, FUNDAŢIA PESTALOZZI şi PROVINCIA di PERUGIA, ITALIA, agenţia de comunicare MEDIA ONE a lansat caravana „Săptămâna Egalităţii de Şanse” pe 31 octombrie 2011, un eveniment intinerant al proiectului Ş.A.N.S.A. ce va atinge fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale României, pentru a le oferi tuturor locuitorilor ţării şansa de a se implica activ în această iniţiativă.

Demersul nostru și al partenerilor noștri îşi propune o mai bună informare a populaţiei cu privire la principiul egalităţii de şanse şi pericolul discriminării, stimularea dezbaterilor asupra mijloacelor de creştere a accesului la condiţii egale de muncă şi participare socială prin combaterea stereotipurilor, cât şi furnizarea de sprijin instituţional pentru dezvoltarea activităţii factorilor interesaţi în problematica egalităţii de şansă şi gen.

Proiectul POSDRU/97/6.3/S/63743 cu titlul “Campanie naţională de conştientizare publică privind egalitatea de gen şi de şanse pe piaţa muncii şi sprijin instituţional pentru dezvoltarea activităţii factorilor interesaţi în problematica egalităţii de şansă şi gen – „Ş.A.N.S.A” este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară: 6. Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de intervenţie: 6.3. „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”, beneficiar fiind agenţia de comunicare Media One.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/media-one1/caravana-sptmna-egalitii-de-anse-se-mut-la-cluj-napoca