Check Point® cumpara inteligenta de la Media Pozitiv!

BUCURESTI - 23 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial in solutii de securitate internet, a ales Media Pozitiv drept agentie prime PR in Romania.

Check Point® cumpara inteligenta de la Media Pozitiv!

Check Point® cumpara inteligenta de la Media Pozitiv!


Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial in solutii de securitate internet, a ales Media Pozitiv drept agentie prime PR in Romania. Accountul Check Point presupune organizarea de evenimente, relatia cu presa, image & brand management, business development (media training si CRM), consultanta media etc.

“Media Pozitiv ne-a oferit un pachet extrem de atractiv compus din know-how, valoare adaugata pe comunicare si abilitati exceptionale in relatia cu presa. Check Point a facut o analiza a pietei de PR din Romania: credem ca am facut o alegere buna prin Media Pozitiv. O agentie tanara, ambitioasa si extrem de novatoare in modalitatea de exprimare. Din foarte multe puncte de vedere se aseamana companiei noastre”, a declarat Lucian Barnea, sales manager Check Point Romania.
“Noul nostru client, compania Check Point, certifica faptul ca agentiile mici pot obtine rezultate spectaculoase, fara a ramane agentii de nisa. Partenerii, prietenii nostri din alte verticale de business sunt la fel de multumiti de serviciile noastre ca si cei din IT&C. Prezenta unui brand atat de rasunator in portofoliul nostru aduce insa ceva nou pentru piata noastra: siguranta rezultatului in comunicare. Peisajul de PR al Romaniei de astazi presupune o profesionalizare “extrema”. Credem ca mai avem foarte putin pana acolo, iar Check Point ne va ajuta sa atingem acest prag”, afirma Rares Petrisor, general manager Media Pozitiv.

Despre Media Pozitiv

Despre Check Point® Software Technologies Ltd.
Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial in solutii de securitate internet, este lider de piata pentru enterprise firewall, personal firewall si VPN. Prin platforma sa NGX, compania ofera o arhitectura unitara de securitate pentru o gamă ampla de perimetre, solutii interne si web care protejeaza comunicatiile si resursele, aplicatiile, angajatii, birourile externe si retelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicatii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din solutii de securitate premiate care protejeaza milioane de computere in fata hackerilor, spyware-ului si furtului de date. O dovada a extinderii capabilitatii solutiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platforma dezvoltata de compania Check Point. Este o alianta, un cadru de lucru al industriei pentru sute de companii lider in domeniu. Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de mii de parteneri pe tot globul, iar clientii Check Point includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, impreuna cu mii de afaceri si organizatii de toate dimensiunile.

Despre Media Pozitiv
Media Pozitiv este o agentie de relatii publice tanara si foarte dinamica. Avand valoare adaugata in special pe dimensiunile de comunicare interna, publica si business to business, pe administrarea crizelor de comunicare si consultanta media, agentia Media Pozitiv se poate lauda cu servicii de top bazate pe un background solid si verificat in media. Clientii Media Pozitiv sunt companiile care au inteles ca au nevoie de un partener in comunicare, companii din care putem enumera: OMNILOGIC, ECDL Romania, FRIGOTEHNICA, BURDA Romania, Cisco® Romania, Novell® Romania.

Raluca Dinu
Account Manager
Tel.: 031 10 235 10
Fax. 031 10 235 11
Bucuresti

office@mediapozitiv.com