Doi dintre cei mai puternici oameni ai planetei vin la Bucuresti

BUCURESTI - 12 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Presedintele Clubului Bilderberg -Vicontele Etienne Davignon si Presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA Richard Haass - invitati la Bucuresti de catre Media Consulta International, ziarul Puterea si Realitatea TV.

Doi dintre cei mai puternici oameni ai planetei vin la Bucuresti

Adrian Thiess si Mihai Craiu aduc la Bucuresti, intr-o conferinta eveniment, in 14 octombrie, doi dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Richard Haass - Presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA  si  Vicontele Etienne Davignon - Presedintele Clubului Bilderberg participa la conferinta "The European Union after the sovereign debt crisis" organizata sub patronajul BNR si al Guvernatorului Mugur Isarescu si moderata de jurnalistul Emil Hurezeanu.

Conferinta va fi transmisa in direct de Realitatea TV fiind urmata de un dineu oferit de Banca Nationala la care vor participa peste 100 de personalitati apartinand corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, lumii de business si specialistilor in geopolitica si strategie financiara.

Invitatii vor sosi vineri, 14 octombrie, ora 15:00, la Aeroportul Baneasa unde vor sustine un statement pentru presa, iar plecarea se va face a doua zi la 11:30 la bordul a doua aeronave private.

Evenimentul este organizat de Media Consulta International, ziarul Puterea si televiziunea Realitatea, cu sprijinul  echipelor Kirchoff, CMP, Money Express si cu aportul sponsorilor Unicredit Tiriac Bank, Eximbank, Rosia Montana si sub inaltul patronaj al Bancii Nationale si al Guvernatorului Mugur Isarescu.

 

Despre Media Consulta International

Media Consulta International este o agenţie full service care activează de şapte ani pe piaţa din România pentru clienţi locali şi internaţionali, sub coordonarea acţionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decât comunicare, Media Consulta propune soluţii integrate de business consultancy: start-up, consultanţă juridică, fiscală, de marketing şi vânzări, advertising, research, PR, HR.