Media Consulta International administreaza spatiul de publicitate al postului Realitatea TV Constanta

BUCURESTI - 15 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate

Incepand din decembrie 2011, Media Consulta International va administra vanzarile de publicitate ale postului Realitatea TV Constanta, fiind reprezentantul exclusiv al acestuia in relatia cu agentiile de publicitate si clientii locali si nationali de publicitate.

Realitatea TV este principalul canal national de stiri din Romania. A aparut in anul 2001 si este profilat pe transmisia 24 de ore din 24 a emisiunilor informative. Statia locala CONSTANTA face parte din reteaua de statii locale Realitatea TV care mai cuprinde urmatoarele orase: Cluj Napoca, Brasov, Targu Mures, Bacau si Timisoara. Statia Realitatea TV Constanta isi propune sa isi formeze statutul local de lider pe piata de informatii, fiind in acest moment singura televiziune nationala cu programe locale in direct in afara jurnalelor de stiri.

Echipa Media Consulta International condusa de Alina Florescu, directorul agentiei, va fi in permanenta la dispozitia clientilor pentru orice informatii suplimentare despre Realitatea TV Constanta, oferte si pachete de promovare personalizate. Intregul proces de vanzari ce cuprinde cerere de oferta, comanda, transmitere s materialelor publicitare si efectuare a platilor se va derula prin reprezentantii din Bucuresti.

Despre Media Consulta International

Media Consulta International este o agenţie full service care activează de şapte ani pe piaţa din România pentru clienţi locali şi internaţionali, sub coordonarea acţionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decât comunicare, Media Consulta propune soluţii integrate de business consultancy: start-up, consultanţă juridică, fiscală, de marketing şi vânzări, advertising, research, PR, HR.