Voturi importante pentru Media Consulta Internaţional pe site.ul AdDaddies.ro

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

În cadrul campaniei de informare şi conştientizare „Egalitate la angajare şi la locul de muncă” iniţiată de Universitatea Bucureşti, Media Consulta Internaţional a asigurat creaţia şi producţia a trei spoturi TV şi a trei spoturi radio, precum şi difuzarea acestora pe posturi TV şi radio naţionale.

Voturi importante pentru Media Consulta Internaţional pe site.ul AdDaddies.ro

Scopul campaniei a constat în conștientizarea publicului, format din angajați și angajatori, cu privire la problematica discriminării la angajare și la locul de muncă, iar obiectivul campaniei vizează îmbunătăţirea nivelului de înţelegere privind discriminarea la angajare, efectele acesteia şi avantajele nediscriminării în rândul angajaţilor, angajatorilor şi opiniei publice, fapt ce reiese şi din sloganul campaniei: „Alege competenţele, lasă prejudecăţile”.

În clasamentul site-ului de specialitate www.addaddies.ro spoturile realizate de Media Consulta Internaţional pentru campania “Alege competenţele, lasă prejudecăţile” au fost votate şi se clasează în top 20 al spoturilor produse de agenţii de publicitate şi difuzate în ultimele 12 luni.

Toate spoturile au fost votate de un juriu de specialitate, alcătuit din profesionişti din domeniul marketingului, care nu lucrează şi nu sunt implicaţi direct în agenţii de publicitate.

Criteriile de evaluare ale tuturor spoturilor participante, creaţie şi producţie a prestigioase agenţii autohtone sau parte din reţele internaţionale, au fost : valoare mesaj, claritate mesaj, calitate execuţie, originalitate, evaluare generală.

Spoturile create şi produse de Media Consulta Internaţional pentru Universitatea din Bucureşti - campania “Alege competenţele, lasă prejudecăţile” - au întrunit punctaje valoroase din partea membrilor juriului; ele au convins şi câştigat prin calitate, originalitate, profesionalism şi prin emoţiile transmise.

Acest proiect s-a derulat sub conducerea Alinei Florescu, Managing Director şi a Voichiţei Todor în calitate de Project Manager, alături de Mihaela Tutunaru - Media Executive şi Dinu Târnovan - Director Producţie.

Cele trei spoturi pot fi vizionate la adresa de mai jos:

http://addaddies.ro/agencies/view?id=211

Despre Media Consulta International

Media Consulta International este o agenţie full service care activează de şapte ani pe piaţa din România pentru clienţi locali şi internaţionali, sub coordonarea acţionarului majoritar, Mihai Craiu. Mai mult decât comunicare, Media Consulta propune soluţii integrate de business consultancy: start-up, consultanţă juridică, fiscală, de marketing şi vânzări, advertising, research, PR, HR.