CARAVANA GARFIELD A CUCERIT ORADEA SI ARADUL

BUCURESTI - 28 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

CARAVANA “PROFESOR GARFIELD TE INVATA” – proiect educational desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, la nivel national in toate scolile si gradinitele

CARAVANA GARFIELD A CUCERIT ORADEA SI ARADUL
 www.caravanagarfield.ro 

REVISTA GARFIELD

Caravana “Profesor Garfield te invata” si-a continuat in weekendul trecut calatoria prin tara, ajungand la Oradea – sambata, 26 noiembrie si Arad – duminica, 27 noiembrie.

Ca de fiecare data, Garfield a fost intampinat de sute de copii veniti special sa-l intalneasca pe motanul lor preferat.

Toti fanii s-au putut bucura de 4 ore de distractie la intensitate maxima – un program artistic special pregatit, jocuri si concursuri cu premii surpriza - personalizate Garfield, ateliere de creativitate.

De asemenea, partenerii Caravanei, Dragoni.ro, au impartit cadouri si au organizat concursuri cu premii constand in abonamente pentru jocuri educative pe platforma educationala:www.dragoni.ro.

Motanul Garfield a fost prezent permanent in mijlocul copiilor, s-a fotografiat cu toti cei prezenti si a impartit autografe.

Zana Maseluta, partenera lui Garfield pentru tematica lunii noiembrie, a prezentat evenimentul si a atras atentia asupra importantei igienei dentare, responsabilizandu-i pe cei mici prin jocurile si concursurile desfasurate.

Cele doua evenimente au incheiat tema lunii noiembrie a Caravanei Garfield – “Profesor garfield te invata sa ai dintii sanatosi!”.

Daca doresti sa urmaresti aventurile Caravanei Garfield, intra pewww.caravanagarfield.ro