CARAVANA GARFIELD AJUNGE IN ACEST WEEKEND IN ORADEA LA ERA SHOPPING PARK.

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

SAMBATA, 12 MAI 2012, INTRE ORELE 16.00 SI 20.00, SIMPATICUL MOTAN GARFIELD VA ASTEAPTA CU MULTE SURPRIZE LA ERA SHOPIING PARK.

CARAVANA GARFIELD AJUNGE IN ACEST WEEKEND IN ORADEA LA ERA SHOPPING PARK.

     Caravana "Profesor Garfield te invata" vine la Oradea - sambata, 12 mai 2012 intre orele 16.00 si 20.00 la Era Shopping Park.

    Veniti cu totii, la Marea Distractie pentru ca va asteapta Garfield, cel mai simpatic motan cu o multime de jocuri si concursuri cu premii, va dansa, va da autografe, va face poze cu toti fanii mici si mari. Garfield este pasionat de magie si folclor, asa ca va aduce special pentru voi doi invitati speciali: cei doi magicieni Eduard si Bianca si renumitul Ansamblu Folcloric ,,Ausana’’.  Nu trebuie sa-l ratati pe Garfield, care pe langa faptul ca v-a pregatit foarte multe surprize, va aduce cu el si o multime de rechizite, pe care le puteti achizitiona la preturi speciale, doar  in cadrul Caravanei.

     Revista Garfield prin Mediadocs Publishing, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului desfasoara pe tot parcursul anului scolar 2011 - 2012 un amplu proiect educational, la nivel national, in unitatile scolare – CARAVANA”PROFESOR GARFIELD TE INVATA”.

     Proiectul il are in centru pe simpaticul motan Garfield, care s-a hotarat sa nu mai fie lenes si sa se implice in educarea tuturor copiilor. Astfel, in fiecare luna se lanseaza o tema, in acord direct cu programa didactica scolara, pe care elevii trebuie sa o lucreze impreuna cu institutorii, dar in care vor fi antrenati si parintii, astfel incat sa se mareasca gradul de implicare si responsabilitate a acestora in cresterea si educarea copiilor lor.

    Temele proiectului au fost foarte atent alese si agreate de MECTS, dintre ele remarcandu-se cele legate de educatie rutiera, protectia mediului sau reciclarea materialelor refolosibile. Fiecare proiect tematic lunar se va incheia in cadrul cate unui eveniment organizat in Bucuresti si in 3 – 4 orase diferite in fiecare luna, astfel incat la sfarsitul anului scolar Caravana sa ajunga in toata tara.

  Prieteni si parteneri ai proiectului sunt: ,Directia Rutiera,Ministerul Mediului si Padurilor,Agentia Nationala pentru Protectia Mediului,Inspectoratul Scolar Judetean Salaj,Palatul copiilor Bihor ,Partener media  Europa FM un radio de milioane de romani,Tymbark Maspex Romania,Muzeul Antipa,Optical Disc Solutions.Despre Mediadocs Publishing.