Locuri de munca in Germania

BUCURESTI - 25 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Locuri de munca in Germania fara intermediari, direct la angajator cu contract de munca german. Suport de integrare si scolarizare subventionat.

Locuri de munca in strainatate, Germania fara comision,

Locuri de munca in strainatate, Germania fara comision,

Locuri de munca in Germania cu contract de munca nelimitat sau pe perioade determinate in diferite domenii de activiate.
MedialJob reprezinta direct peste 300 de companii germane. Pentru aceste firme ne ocupam de personal management si recrutarea necesara de personal.
In portofoliu avem peste 1700 de angajati si 900 de locuri de munca in Germania indiferent de sezon. Domeniile generale de recrutare sunt Gastronomie, Turism si Sanatate iar din anul 2019 se vor putea face si recrutari in domeniul Tehnic.
Recrutarea de personal se bazeaza in proportie de 70% pe candidatii cu calificare si 30% pe cei fara calificare in domeniu dar au cunostinte minime de limba germana.
In domeniile de turism si gastronomie predomina joburile de bucatari, ospatari, barmani si personal la curatenie in hotel, iar in domeniul sanatatii medici, asistenti medicali si inrijitori de batrani.
Pentru medici si asistenti medicali in Germania este necesar cunoasterea limbii germane minim A2 si calificarile aferente. Ca bucatar in Germania reprezinta un mare avantaj financiar cunoasterea limbii germane, aici fiind necesara si o calificare in acest domeniu.
Ospatarii si barmanii nu au o cerinta obligatorie de calficare, singurul lucru necesare este limba germana fiind nevoiti sa interactioneze cu clientii, majoratea fiind de nationalitate germana.
Medicii, asistentii medicali si ingrijitorii depind de limba germana in comunicare cu pacientii, adica, un asistent medical trebuie sa inteleaga ceea ce ii comunica pacientul, sa inteleaga si sa actioneze in urma interactionarii.
Locurul de munca din domeniul gastro hotelier sunt in restaurante si resorturi de 4-5 stele, iar cele din sanatate sunt in spitale, clinici private si centre de ingrijire.
Pentru fiecare loc de munca salarizare aplicata dupa legea germana si contractul de munca se face direct la angajator cu o perioada de proba de 3 luni, respectand in totalitate normele europene.
Recrutarea pentru aceste locuri de munca se face pe baza de CV si interviu. CV-ul trebuie sa contina informatiile de contact corecte, locurile de munca anterioare, studii si calificari, iar in functie de angajatori se vor cere dovezi diplomelor obtinute.
In cele mai multe cazuri se ofera suport de integrare gratuit si cursuri de limba germana pana la dobandirea certificatului lingvistic.