mediaTRUST Romania are un nou sediu

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

mediaTRUST are un nou sediu!

Compania de monitorizare media mediaTRUST România are din luna octombrie a acestui an un nou sediu. Noua locaţie este Mihai Bravu, nr. 510. Compania şi-a lansat totodată şi noul site web – www.mediatrust.ro .

mediaTRUST Romania are un nou sediu

mediaTRUST trece în prezent printr-un amplu proces de reorganizare, ca urmare a preluării companiei de către Institutul de Monitorizare Media.

mediaTRUST traversează o perioadă de dezvoltare dinamică, iar capacitatea fostului nostru sediu s-a dovedit a fi insuficientă. Iată de ce am optat pentru mutarea sediului într-o nouă locaţie, care asigură spaţiul necesar şi condiţii de lucru semnificativ îmbunătăţite pentru întreg personalul companiei, declară Claudiu Nan, preşedintele mediaTRUST.

Schimbarea de sediu a coincis cu modernizarea site-ului web, care este acum compatibil din punct de vedere grafic cu site-ul companiei mamă - IMM (www.imm.com.pl/english). Noul site, care are la bază Sistemul de Management al Conţinutului, este foarte uşor de utilizat. De asemenea a fost îmbunătăţit cu o nouă secţiune de 'comunicate de presă', unde vizitatorii site-ului pot avea acces la toate anunţurile de presă ale companiei - http://www.mediatrust.ro/pressReleases.

Pentru datele de contact complete ale noului sediu mediaTRUST, accesaţi: http://www.mediatrust.ro/contact.

Despre mediaTRUST Romania

mediaTRUST România este o companie de monitorizare media înfiinţată în 1999. MTR monitorizează peste 143 de titluri de presă, 9 posturi de televiziune, 6 posturi radio şi resurse româneşti disponibile pe Internet. În anul 2008, compania a fost preluată de către Institutul de Monitorizare Media, liderul pieţei monitorizării media din Polonia. În prezent IMM deţine 99% din acţiunile mediaTRUST România. MTR este unicul membru FIBEP – organizaţie internaţională de monitorizare media – din România.

mediaTRUST Romania
Geanina Circei - Consultant PR
Sos. Mihai Bravu, Nr.510, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0213193552