North American Resque participa la Misiunea Comerciala in Europa de Sud-Est a departamentului de comert al Statelor Unite ale Americii

BUCURESTI - 19 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Greenville, Carolina de Sud – North American Resque este una din cele aproximativ 100 de companii și organizații din S.U.A., prezente în 16-20 Octombrie la Forumul de Afaceri și Misiunea Comercială pentru Europa de Sud-Est a Statelor Unite ale Americii - Departamentul Commercial Service.

Forumul de afaceri Trade Winds - Europa de Sud-Est are etapa principală în București, pe parcursul a trei zile și continuă cu etapele opționale ale misiunii în Bulgaria, Croația, Grecia și Serbia. În fiecare etapă a misiunii comerciale, companiile participante se întâlnesc direct cu lideri guvernamentali, experți de piață și potențiali parteneri de afaceri din regiune.

"Este minunat să vedem o delegație atât de puternică de companii și organizații care vizează Europa de Sud-Est", a declarat Erin Walsh – Secretar Comercial Adjunct al SUA pentru Comerțul Internațional și Director General al Commercial Service al SUA. "Companiile care se alătură Trade Winds sunt cu adevărat înaintea trendului comercial, vizând o regiune pregătită pentru expansiune și creștere rapidă".

North American Resque (NAR) participă la forumul de afaceri principal din București, România, prin domnul Rick Hughes, Director de Vânzări Internațional.

Produsele North American Rescue (NAR) sunt dedicate asistenței medicale de urgență în cadrul misiunilor de luptă ale Forțelor Armate, unităților și echipajelor de intervenție ale Poliției și Jandarmeriei, unităților de Prim Ajutor și Situații de Urgență, inclusiv punctelor de prim ajutor din instituțiile de învătâmânt (școli, universități), prin produse și soluții specifice.

Calitatea și contribuția importantă a produselor North American Rescue, distribuite în întreaga lume, a fost recunoscută prin premiile și certificatele ce i-au fost conferite.

NAR colaborează îndeaproape cu Agenția de Logistică din domeniul Apărării al SUA și furnizează produse medicale esențiale armatei. Cererea pentru produsele companiei a crescut în mod constant, iar NAR a avut privilegiul ca în anul 2009 să fie una dintre cele doar 23 de companii din întreaga lume care au primit Premiul DLA pentru sprijinul de excepție.

Acesta este al zecelea an în care Departamentul Commercial Service al SUA a organizat Trade Winds, iar programul a generat în mod direct peste 240 de milioane de dolari în exporturile din S.U.A. în șase regiuni ale globului.

North American Resque LLC este reprezentată în România de către Medical Technologies International SRL (www.mt-intl.ro, office@mt-intl.ro).

Contact: Rick Hughes, Director de Vânzări Internațional.

Telefon: +1-864.675.9800

Despre Medical Technologies International SRL

Medical Technologies International SRL este o companie românească ce distribuie produse și echipamente medicale în domeniul ortopediei și traumatologiei, chirurgiei endoscopice și generale, neurologiei și cardiologiei, produse de către firme, lider pe segmentul lor de produse, din USA.Cyberonics este o firmă americană ce produce și distribuie cu succes sistemul VNS™ , unic pe plan mondial. Peste 50.000 de pacienți din întreaga lume, au beneficiat de sistemul terapeutic VNS™.

Taguri: afacerisanatate
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medical-technologies-international-srl/north-american-resque-participa-la-misiunea-comerciala-in-europa-de-sud-est-a-departamentului-de-comert-al-statelor-unite-ale-americii