MEDICOVER A OFERIT DIRECTORILOR DE RESURSE UMANE NOUTĂŢI DIN DOMENIUL PROGRAMELOR DE COMPENSAŢII & BENEFICII DEDICATE ANGAJAŢILOR

BUCURESTI - 29 martie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Medicover, lider pe piaţa serviciilor medicale private în Europa de Est, împreună cu compania de resurse umane Pedersen & Partners, au organizat la Crown Plaza breakfast-ul cu tema: Compensaţii şi Beneficii pentru angajaţi, dedicat factorilor de decizie din top management şi celor din departamentele de Resurse Umane şi Compensation & Benefits din marile companii. Evenimentul a venit în întâmpinarea nevoilor directorilor de Resurse Umane de a identifica noi soluţii de fidelizare şi motivare a angajaţilor şi de a beneficia de experienţa unor companii multinaţionale care aplică modele verificate la nivel internaţional.

Evenimentul a fost deschis de Dl. Fredrik Ragmark, CEO Medicover Internaţional şi de Dl. Poul Pedersen, Managing Partner Pedersen & Partners.
Subiectul central al evenimentului: Beneficii Majore în natură din perspectiva Resurselor Umane şi a taxelor a fost prezentat de Dna. Ruxandra Stoian, Senior Manager Human Capital, PricewaterhouseCoopers.
A avut loc o dezbatere pe teme fierbinţi din zona acordării compensaţiilor şi beneficiilor în România: Compensaţii şi beneficii prevăzute în noul cod fiscal; Tendinţe în salariu versus alte beneficii; Beneficii apreciate, beneficii deductibile; Experienţa practică a unor companii din România; Serviciile medicale private – costuri şi beneficii.
Dl. Gabriel Ionescu, Director General Medicover a declarat: “Evenimentul face parte din preocupările noastre în calitate de promotori ai “afacerilor sănătoase” în România. Medicover se doreşte a fi mai mult decât un furnizor de servicii medicale oferind companiilor client pe lângă abonamente de sănătate care cresc motivaţia şi fidelitatea angajaţilor şi instrumente specifice activităţii departamentului de Resurse Umane cum sunt: informări legislative, evaluări psiho-atitudinale ale angajaţilor, rapoarte privind starea de sănătate a forţei de muncă precum şi posibilitatea de a gestiona on-line, în timp real, proiectele mari de medicina muncii. În plus, din octombrie 2003, asigurăm companiilor naţionale controale de medicina muncii la standarde de excelenţă în toate locaţiile din ţară prin Unitatea Mobilă Medicover”.

Despre medicover

Medicover este o companie internaţională de asistenţă medicală ce are ca scop principal acordarea de servicii medicale de calitate, în principal pe bază de abonament, pentru companii şi persoane fizice.
Anca Bucur Bejenaru
Marketing Manager
Mobil: 0742 231 001

abucur@medicover.ro