A început Tabăra Medievală pentru Copii !

BUCURESTI - 28 iunie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Duminică, 24 iunie 2012, a început cea de a patra ediție a Taberei Medievale pentru Copii.
La fel ca și în 2011, tabăra a debutat cu seriile de limba engleză, organizate în parteneriat cu Shakespeare School. Tabăra Medievală pentru Copii este un proiect creat de agenția Medieval Praxis și își propune să fie un demers cultural și educativ care să insufle celor mici credința că onoarea, curajul și prietenia sunt valori care merită prețuite. Seriile de tabără se întind între 24 iunie și 11 august și se adresează copiilor cu vârste între 5 și 16 ani.

A început Tabăra Medievală pentru Copii !

                Odată cu venirea verii începe să se scrie o nouă poveste, asemeni celor care au reușit să inspire de patru ani peste 350 de tineri cavaleri și domnițe, în Tabăra Medievală pentru Copii. Organizată de agenția Medieval Praxis în zona culoarului Rucar-Bran, tabăra este un loc în care copiii sunt învățați despre bine și rău, despre onoare și curaj și despre cât de frumos este să legi prietenii noi și să creezi amintiri pentru o viață.

 

                Pe lângă pitorescul inedit al acestui demers în contextul educațional și recreativ din România, Tabăra Medievală este un loc în care copiii uită de ecranul calculatorului sau al televizorului și de praful și căldura orașului. În schimb sunt antrenați într-o multitudine de ateliere educative inspirate din universul medieval: atelier de tir cu arcul și spadă medievală, atelier de pictură și heraldică medievală, atelier de improvizație și teatru medieval și atelier de realizare manuală a hârtiei. Acestor activități li se vor adăuga drumețiile în aer liber și seara incursiunile în trecut prin intermediul legendelor și al filmelor cu specific istoric. În ultima seară se va organiza o festivitate în cadrul căreia baieții vor fi învestiți cavaleri, scutieri sau paji iar fetele vor primi titlul de domniță. La fel ca și anul trecut, există serii care includ cursuri de limba engleză, organizate în parteneriat cu Shakespeare School.

 

                Tabăra se adresează copiilor cu vârste între 5 și 16 ani și include 6 serii:

24 – 30 iunie, 1 – 7 iulie, 8 – 14 iulie (serii de limba engleză organizate în parteneriat cu Shakespeare School)

22 – 28 iulie 

29 iulie – 4 august 

5 - 11 august 2012 

 

Informaţii de contact

Karina Han

karina@medievalpraxis.ro   0725.22.33.98.

Despre Medieval Praxis


Agenţie de Relaţii Publice specializată în organizarea de evenimente culturale şi educative dedicate muzicii vechi şi artelor Evului Mediu.