Festivalul Îngerilor

Organizator: Asociația MeduArt

Festivalul Îngerilor

În perioada 24 - 30 mai 2013 în cadrul Zilelor Clujui, se va desfășura Festivalul Îngerilor, ediția I-a.

Festivalul Îngerilor este parte a proiectului „Și tu ai un Înger” realizat de către Asociația cultural-artistică MeduArt , cu sprijinul Primăriei, a Consiliului Local Cluj-Napoca și a Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

„Și tu ai un Înger” -  aflat la a VIII-a ediție, este un proiect care își propune să creeze un cadru în care elevii cu talente artistice să descopere latura creativ-spirituală, distractivă și relaxantă a activităților care se pot realiza în cadrul instituțiilor de învățământ, crescându-le și în acest mod participarea activă la programul de învățământ obligatoriu. Proiectul vine în completarea activităților educative ale elevilor cu implicare în viața cultural-artistică a comunitații.

Despre MEDUART

Asociatia cultural-artistică MeduArt s-a născut din dorința de a susține activitățile creative, de a sprijini valorile artistice prin promovarea artei ca pe un mijloc de autocunoaștere, afirmare, valorizare și construire a personalității, ce permite conectarea cu sine însuși și de a dezvolta capacitatea de expresie și comunicare în relațiile interumane.

Confirmare pana la data: 22 May 2013

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Primăria și Consiliul Local, CLuj-Napoca Primăria și Consiliul Local, CLuj-Napoca
  • Visit Cluj Visit Cluj
  • Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca