Velashape 3: talie de viespe în doar 4 ședințe! Artist Touch Salon

BUCURESTI - 25 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Sport

Live site

Doamnele și domnișoarele au tot felul de secrete pe care le folosesc pentru a se simți bine, încrezătoare și puternice în fiecare clipă a vieții lor. Indiferent care sunt provocările și confruntările zilei, ele au întotdeauna un truc cu ajutorul cărora înaintează în viață cu fruntea sus.
Printre secretele care conferă siguranță și încredere de sine se numără pantofii cu toc, rujul roșu pentru zilele negre, rochițele scurte, parfumurile, bijuteriile, oja colorată pe unghiile atent aranjate și multe altele. La toate aceste trucuri pe care femeile le folosesc pentru a se simți invincibile, doamnele trebuie să aibă o tunsoare care să le avantajeze, o greutate optimă și... o piele frumoasă.
Atunci când există respect de sine și iubire de sine, frumusețea este vizibilă și la exterior. Nicio femeie care se iubește și se apreciază nu își va neglija aspectul fizic oricât de ocupată ar fi. Mamă singură, director de companie sau femeie divorțată, indiferent cât de tumultoasă sau grea ar fi viața ei, femeia va ieși pe stradă afișând cea mai bună versiune a sa DACĂ are o stimă de sine sănătoasă.

Velashape 3

Indiferent de vârstă, ocupație sau religie, frumusețea este o caracteristică incontestabilă a femeii!

Sigur că există și femei care nu se bucură de cele mai frumoase trăsături, de cea mai sănătoasă piele sau de cea mai optimă greutate. Însă tehnologia și procedurile medicale au evoluat atât de mult încât nu există „defect”, să-i spunem, pe care să nu-l putem corecta. Într-un fel sau altul, putem să ajustăm ceea ce Mama Natură s-a zgârcit să ne ofere.

Cu efort, voință, determinare și iubire pentru propria persoană, kilogramele pot fi eliminate, trăsăturile pot fi îmbunătățite cu ajutorul tunsorilor, machiajelor și bijuteriilor, iar aspectul și textura pielii pot fi optimizate prin proceduri care pot înlătura sau corecta orice imperfecțiune!

Poți avea o talie de viespe și la 35 de ani!

Dacă optezi pentru o viață sănătoasă, poți arăta ORICÂND cu 5 sau 10 ani mai tânără.  Adoptă un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă, iar tehnologia se va ocupa de restul. Astăzi vă recomandăm o procedură de remodelare corporală numită Velashape 3 cu ajutorul căreia poți redobândi talia din adolescență... și nu doar atât!

Velashape 3 înlătură celulita, corectează aspectul de portocală al pielii și redă elasticitatea, luminozitatea și textura sănătoasă a pielii. Cu Velashape 3 poți trata pielea de pe abdomen, coapse, pulpe, gambe, brațe, fese și... chiar de la nivelul feței dacă dorești să tratezi bărbia dublă.

De ce Velashape 3?

Pentru că NU este o procedură chirurgicală;
    Pentru că această procedură NU doare și NU necesită anestezie;
    Pentru că Velashape 3 utilizează cele mai inovatoare și eficiente tehnologii în domeniul remodelării corporale;
    Pentru că rezultatele SE VĂD încă de la prima ședință;Pentru că înlătura celulilta;
    Pentru că această procedură corectează aspectul de portocală al pielii;
    Pentru că redă elasticitatea pielii;
    Pentru că redă luminozitatea pielii;
    Pentru că tonifică pielea reducând considerabil zonele cu piele lăsată;
    Pentru că poți pierde 2 centimetri în circumferința zonei pe care alegi să o remodelezi;
    Pentru că poți corecta imperfecțiunile în doar 4 până la 8 ședințe;
    Pentru că prețul fiecărei ședințe este accesibil;
    Pentru că meriți să fii frumoasă și sănătoasă!

Acum este momentul PERFECT pentru a începe MAREA TA TRANSFORMARE!

În continuare poți adopta un stil de viață săntăos. Fă mișcare, mănâncă ceea ce îți place și îți face bine, odihnește-te și redu stresul. Însă nu uita că eforturile tale pot fi încununate de un succes mai rapid și pe termen lung dacă alegi să folosești tehnologia Velashape 3 pentru remodelarea corporală. Puteti sa incercati de asemenea si tratamentul cu criolipoliza

Imaginează-ți că vrei să îmbraci din nou rochia aceea pe care o purtai la 21 de ani. Imaginează-ți că vrei să intri din nou în blugii aceia care te făceau să te simți sexy și seducătoare. Imaginează-ți că poți, în sfârșit, să porți costume de baie din două piese, chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de sezonul gerului.

Tocmi pentru că vine frigul, ai tot timpul din lume pentru a-ți remodela și transforma corpul. Odată cu aspectul fizic îți vei îmbunătăți și gândirea, iubirea și respectul de sine.

Folosește următoarele șase luni pentru a-ți stabili un obiectiv clar, de la care nu ai voie să te abați: în 2020 să fii la interior și la exterior exact așa cum îți dorești!

Mult succes!

Artist Touch Salon Bucuresti

Contact:

Telefon: 0742 056 731

E-mail: contact@artist-touch.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-anunt/velashape-3-talie-de-viespe-in-doar-4-sedinte-artist-touch-salon