Mega Image introduce pe piata o intreaga gama de lactate marca proprie 365 si Delhaize

BUCURESTI - 19 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti,19 Iulie 2007 – Mega Image a lansat in magazinele sale o intreaga gama de produse lactate, sub marcile proprii 365 si Delhaize. Noile produse sunt deja prezente la raft si au primit feed-back pozitiv din partea clientilor.

Mega Image comercializeaza in magazinele sale mai multe produse sub marci proprii precum 365, Delhaize, Care si Le Boucher. Mega Image si-a propus sa introduca o gama completa de produse lactate proaspete sub marcile 365 si Delhaize. In aceasta sortimentatie se inscriu: iaurturi, creme pe baza de branza proaspata, deserturi pe baza de branza, branza topita. Produsele sunt comercializate exclusiv in magazinele Mega Image, fiind produse exclusiv pentru noi.
Promovarea pentru aceste produse se va realiza in magazine, la locul vanzarii si pe pagina web a companiei www.mega-image.ro. Clientii au acces prin intermediul website-ului la tot ce inseamna produse noi precum si promotii curente aflate in desfasurare in magazine.

Marca 365 este marca proprie a grupului Delhaize Group, prezenta in special in magazinele Delhaize din Europa. Numele provine de la cele 365 zile ale anului, promisiunea marcii fiind tocmai cele mai bune cumparaturi in fiecare zi, reflectata in calitate si economii. Marca Delhaize inseamna calitate superioara, la preturi foarte bune si desemneaza produse ce pot fi regasite in intreg lantul Delhaize Group. Iaurturile Delhaize pot concura cu brio alte produse lactate existente in acest moment pe piata, aducand si cateva noutati prin iaurtul bifidus fara grasimi cu cereale, specialitatile deserturi pe baza de branza diverse sortimente inedite precum straciatella si cocos sau iaurt bulgaresc – preparat dupa o reteta tipic bulgareasca. Un alt produs nou pe piata este reprezentat de Spuma de Ciocolata 365, o spuma usoara ce este preparata dintr-o delicioasa ciocolata belgiana.

Odata cu lansarea acestor produse, Mega Image si-a lansat si noua imagine pe Internet, prin intermediul website-ului www.mega-image.ro.

Aici clientii pot gasi informatii despre ofertele prin care pot economisi bani, informatii despre companie si magazine, adresele tuturor magazinelor, informatii despre produsele marca proprie sau oportunitati de angajare in cadrul Mega Image.


Despre Mega Image

Despre Mega Image
Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea de 20 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.
Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in 8 tari, pe 3 continente, cu un numar de peste 2700 magazine in intrega lume, cu vanzari nete si alte venituri de 19.2 bilioane de euro inregistrate la finalul anului 2006. Cu o lunga prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.

Raluca Pavel
Marketing Specialist
rpavel@mega-image.ro