Mentor Gaming aduce industria jocurilor de noroc online în România

BUCURESTI - 31 iulie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Astfel, o afacere globală devine o oportunitate pentru investitorii locali.

România este prima ţară din Europa Centrală şi de Est în care Mentor Gaming, companie specializată în dezvoltarea de software pentru cazinouri online, şi-a deschis o subsidiară, aceasta urmând să devină centrul dezvoltării regionale a companiei.

Mentor Gaming aduce industria jocurilor de noroc online în România

Mentor Gaming, prin subsidiara din România, Mentor Group Holdings, va pune în valoare pregătirea specialiştilor locali care vor personaliza produsele de software ale companiei pentru investitorii din Europa Centrală si de Est.

“Am ales România având încredere în potenţialul de creştere a pieţei, având încredere în evoluţia viziunii despre Internet a investitorilor din această parte a Europei şi, nu în ultimul rând, în talentul programatorilor români”, a declarat Alon Peled, CEO al Mentor Gaming.

Prin biroul Mentor Gaming din Bucureşti investitorii locali pot valorifica acum o oportunitate majoră de afaceri pe Internet şi pot lansa website-uri dedicate jocurilor de noroc. În prezent, există peste un milliard de utilizatori de Internet la nivel mondial. Dintre aceştia, aproximativ 38 de milioane trăiesc în Europa Centrală şi de Est (România, Polonia, Ungaria, Cehia, Croaţia, Bulgaria şi Macedonia). Mentor Gaming estimează că, în următorii ani, între 10% şi 20% dintre aceştia (aproximativ 5 milioane de potenţiali jucători) vor vizita cazinouri online şi vor paria pe site-uri specializate.

Mentor Gaming, prin Mentor Group Holdings, este aproape de încheierea unui acord cu un investitor român interesat să lanseze cazinouri online care vor purta sigla powered by Mentor Gaming. În perioada următoare, Mentor Gaming intenţionează să consolideze raporturile cu investitorii locali şi să extindă reţeaua de parteneriate existente.

Despre Mentor Gaming

Compania Mentor Gaming este prezentă în România, prin Mentor Group Holdings, din martie 2005. În prezent, Mentor Group Holdings se află în plină campanie de recrutare de specialişti români, intenţionând să-şi dubleze echipa până la sfârşitul acestui an.
Persoană de contact: Dl. Traian Moisă, Public Relations
E-mail: pr@mentorgaming.com Mobil: 0722670383
Mentor Group Holdings, Str. Corbeni nr. 22, Sector 2, Bucureşti. Telefon: + 40212113170

pr@mentorgaming.com