MANAGEMENTUL RISCULUI - JOCUL CU CUBURI ÎN COACHING-UL INDIVIDUAL ŞI DE ECHIPĂ

BUCURESTI - 24 februarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate

9 – 10 MAI, 2011 – HOTEL G. W. MARRIOTT
Două zile consecutive de formare, pentru un grup de maximum 20 de participanţi in coaching individual şi de echipă, consultant şi formator, în scopul definirii şi atingerii obiectivelor individuale şi de echipă.

Participanţi invata să se folosească de moştenirea personală şi colectivă (şi nu să lupte împotriva ei), în scopul identificării propriilor capacităţi de competiţie si determinării propriului model de reuşită şi de satisfacţie, ca director şi ca echipă. Jocul cu cuburi în coaching-ul individual sau de echipă ofera oportunitatea unei mai bune autocunoaşteri, fiind pentru oricare coach, formator sau consultant o oportunitate de dezvoltare a propriilor capacităţi de ascultare „analogică” şi de observaţie profundă şi necondiţionată. Utilizat atât în formare cât şi în coaching-ul de conducere sau de echipă, acest exerciţiu oferă clientului şi coach-ului numeroase posibilităţi de dezvoltare.

Trainer: Alain Cardon, Master Certified Coach – The International Coach Federation.

Certification: The International Coach Federation validated training (ACSTH) for coaches.

 

Despre Alain Cardon, Master Certified Coach:Coach, trainer si consultant international, Alain Cardon  este autor si co-autor a peste zece lucrari despre Analiza Tranzactionala, Abordarea sistemica, Formare si Pedagogie, Comunicare si Management, Meseria de Coach individual, de echipa si de organizatie.

Alain Cardon este conferentiar in domeniul coaching-ului si al managementului, in cadruL Asociatiei pentru Progresul Managementului (APM), al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala si al International Coach Federation de la Sitgès (Spania), al Societatii Franceze de Coaching din Paris si din Lyon.

Activitatea sa de coach si de consultant se desfasoara pe plan international si include indrumarea companiilor in profunzime, pe o durata medie cuprinsa intre doi si patru ani, cu ajutorul altor coach-i recunoscuti de International Coach Federation sau de Societatea Franceza de Coaching.

Din 1980, Alain Cardon activeaza ca formator de formatori si, ulterior, ca formator de consultanti si formator de coach-i, mai intai la Transformation Consultants, in cadrul Transformation Ecole (devenita azi Mozaik International) si, in prezent, in cadrul programului METACOACH initiat de Métasystème.

 

Pentru inscrieri, rugam contactati :

Gabriela Mazilu, e-mail: gabi.mazilu@gmail.com; telefon 0733 988 678