Compania METATOOLS îşi continuă planurile de extindere prin relocarea diviziei de service/service mobil

Ploiesti - 25 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

METATOOLS, cel mai important furnizor prahovean de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor, își continuă planurile de extindere o dată cu relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu.

Divizia Service Metatools

Divizia Service Metatools

Noul sediul oferă un spațiu generos în care se desfășoară activități complexe de întreținere, revizii și reparații scule, echipamente și utilaje electrice, electronice sau pneumatice. Atelierul de service are o suprafață de 250mp, beneficiază de un depozit de piese de schimb cuprinzător și este dotat cu instalații și dispozitive moderne.

„Prin relocarea atelierului de service ne-am propus să venim în întâmpinarea clienților noștri, cu un spațiu mai mare de lucru, un stoc mărit de piese de schimb și dotări noi de utilaje, toate acestea ducând la rapiditate și un nivel crescut de eficiență în reparații. Pe lângă un nou spațiu dedicat reparațiilor electronice, atelierul este echipat cu o instalație modernă de spălat piese, mașină de găurit CNC, strung universal, presă de 20 T, macara, echipamente pentru reparații complexe, dar și noi dotări pentru autoutilitarele de service.”, a afirmat Inginer Radu Petrache, coordonatorul diviziei Service Mobil Metatools.

Metatools este mereu în pas cu nevoile clienților săi astfel că, din anul 2011, divizia de service realizează şi activitatea de service mobil, prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate. Acestea intervin rapid şi eficient, fie că este vorba de spații rezidențiale, şantiere, fabrici, clădiri de birouri, depozite logistice sau exploatări petroliere.

Începutul anului 2015 a însemnat pentru companie demararea unui proiect investițional de anvergură, după ce în anul 2012 showroomul Metatools a beneficiat de o renovare completă, prin amenajarea unui nou spațiu dedicat echipamentelor pentru protecția muncii.