Metatools și Stanley Black&Decker România sprijină sistemul educațional universitar din județul Prahova

Ploiesti - 17 octombrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

Compania Metatools, împreună cu Stanley Black&Decker România, au organizat, pe data de 5 octombrie 2016, o conferință la sediul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Misiunea întâlnirii a fost de a-i familiariza pe studenții instituției de învățământ superior cu piața de specialitate din România, dar și de a le oferi ocazia unui contact direct cu un producător și un furnizor din domeniul industriei.

Metatools și Stanley Black&Decker România sprijină sistemul educațional universitar din județul Prahova

Metatools și Stanley Black&Decker România sprijină sistemul educațional universitar din județul Prahova

Cu această ocazie, cele două companii au putut să își arate sprijinul față de sistemul educațional universitar din județul Prahova, prin intermediul unei sponsorizări de 4.000 de euro, constând în echipamente de ultimă generație DeWalt.

“Metatools este pentru a doua oară partener al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, prin organizarea de evenimente ce au ca scop dotarea și susținerea activităţii didactice. Suntem bucuroși să avem astfel de parteneri, preocupați de sprijinirea sistemului educațional universitar din județul Prahova.”, a declarat domnul Mihai Minescu, Prorectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

“Stanley Black & Decker este cea mai mare și mai profitabilă companie de scule electrice, unelte de mână și produse de securitate din lume. Mă bucur că împreună cu Metatools, unul dintre partenerii strategici Stanley Black&Decker în România, putem aduce o contribuție în ceea ce privește formarea viitorilor profesioniști.”, a declarat domnul Sorin Crăciun, Branch&Sales Manager East Balkans Stanley Black&Decker.

„Accesul la cele mai noi tehnologii și învățarea practică sunt metode foarte moderne prin care studenții de astăzi pot deveni specialiștii de mâine. Suntem bucuroși să susținem demersul didactic bazat pe practică, astfel încât studenții de la facultățile de profil să poată lucra direct cu cele mai noi echipamente din domeniu.”, a declarat domnul Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools.

Studenții au avut posibilitatea de a avea un dialog deschis cu managerii celor două companii, au aflat informații despre piața internațională de scule electrice și echipamente, dar și despre posibilitățile de angajare, după finalizarea studiilor.

Cu mai mult de 90 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea unor soluții de clasă mondială pentru profesioniștii din industria construcțiilor, DeWalt reprezintă performanța, inovația și fiabilitatea. Sculele cu sigla DeWalt sunt “garantate să reziste”, fiind proiectate să depășească așteptările profesioniștilor din construcții, chiar și atunci când sunt testate în condiții de lucru extreme.