De ce vrea copilul meu sa mearga in fiecare vara la bunici

BUCURESTI - 21 decembrie 2018

Comunicat tip General in Social, Sport

Nepretuita copilarie este tot ce poti tu ca parinte sa-i oferi urmasului tau, fie ca va petrece timp cu familia, fie ca va avea acces la socializarea cu prietenii sau colegii de varste apropiate. Conditiile de joaca sunt intotdeauna importante si va trebui sa observi ce preferinte are copilul incat sa i le indeplinesti cat mai bine.

Copii-bunici

Copii-bunici

Cu toate acestea un impuls catre alte activitati poate fi uneori benefic pentru ca si joaca are sanse destul de bune sa devina monotona, sau sa nu-i ofere copilului acea provocare pe care o poate pune la incercare in anumite situatii noi.

Cum orasul nu este pentru multi dintre noi cel mai bun loc pentru vacanta copiilor si cum noi nu aveam concediu cat vacanta de vara a oricarui scolar, sansa ne-a suras atat de bine incat curtea bunicilor a devenit a doua casa timp de cateva saptamani pentru cel mic. Spatiul l-am amenajat in asa fel incat sa-i fie pe plac, adica sa aiba si zone in care sa-si vada nestringherit de imaginatia lui de a construi tot felul de castele si poduri, dar am ales in mod special o zona in care am gandit de la bun inceput ca va fi zona pentru jucarii de exterior.

Cat a fost cursant in anii de gradinita o trambulia copii a fost pasiunea lui. Ajunsese sa nu vrea la masa de pranz si asa cum sunt ei bunicii indulgenti au acceptat sa-i serveasca masa din castron intre doua reprezite de dat in trambulina. Ulterior am zis sa diversific putin abianta si am cumparat un tobogan pentru copii, cu scarita si suficient de inalt si lung incat placerea alunecarii pe el sa fie cat mai mare. A facut aceeasi pasiune si pentru acesta, insa parea mult mai atras de leagan.

Ca sa fie joaca in toi, i-am cautat parteneri in apropierea casei si nu a durat prea mult pana am gasit doi baietei si o fetita de varsta lui. Este simplu de imaginat cum arata curtea in larma lor si cum, cu mare greutate, erau convinsi sa se opreasca cand era timpul pentru masa sau somn. Unde ai putea gasi in oras atat de multa libertate pentru copii?

Tot cautand diverse solutii pentru campul de „batalie” din curtea bunicilor, am perseverat sa caut in magazinul online specializat trambulinesparta.ro si alte variante de petrecere a timpului de vara pentru copii.

Intr-o buna zi observ o noua categorie pe site care suna extrem de promitator - piscine gradina gonflabile. Asa cum stiam ca site-ul ofera informatii foarte detaliate am luat la rand fiecare model de piscina gonflabila sa-i verific detaliile. Aveam deja in minte marimea spatiului disponibil din curte si nu a fost deloc dificil sa gasesc exact acel model de pisnina gonflabila care se potrivea perfect. Mi-am zis ca nu trebuie nimeni sa stie ce pregatesc, pentru ca supriza sa fie cel putin speciala si, asa a fost. Sa nu-i mai dai jos din leagan si de pe tobogan este nimic, pe langa a nu-i mai putea scoate din piscina.

In anii care urmeaza vreau sa fac un upgrade la aceasta piscina gonflabila pentru copii si sa o inlocuiesc cu o piscina cadru metalic de la trambulinesparta.ro care poate suporta mai multa apa si desigur si pe noi parintii. In plus, daca reusesc sa o conving pe mama sa montez pe peretele din spatele casei un ventilator cu apa, atunci deja vad montata si masa la care vom sta in weekend pentru pranz sau cina.